Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Gutex Thermofibre (15 kg)

Thermofibre houtvezelisolatie van Gutex is een milieuvriendelijk en ecologisch alternatief voor glas- en steenwol en wordt net als cellulose-isolatie ingeblazen in holle constructies. Het heeft zowel thermische als geluidsisolerende kwaliteiten. Gutex bestaat uit houtvezels uit hout van FSC gecertificeerde bron.

Voordelen Gutex houtvezelisolatie

ISOPROC iQ3 cellulose-isolatie (12,5 kg)

Cellulose-isolatie van ISOPROC iQ3 is een milieuvriendelijk en ecologisch isolatiemateriaal dat inblaasbaar is in (bestaande) houten constructies. Het materiaal heeft zowel zeer goede thermisch isolerende als geluidsisolerende kwaliteiten. Cellulose-isolatie van iQ3 is een biobased alternatief voor bijvoorbeeld steen- en glaswol en wordt veel toegepast als (na)isolatie van houten verdiepingsvloeren in jaren ’30 woningen. Lees meer over cellulose-isolatie »

Het correct verwerken van iQ3 cellulose-isolatie vereist scholing en certificering. Wesselink Isolatie is een gecertificeerd verwerker van iQ3 cellulose-isolatie. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Voordelen iQ3 cellulose-isolatie:

Product brochure »

 

Datasheet »

 

Website fabrikant »

ISOCELL cellulose-islatie (12,5 kg)

ISOCELL cellulose-isolatie is een ecologisch, milieuvriendelijk en biobased isolatie alternatief voor bijvoorbeeld glas – en steenwol. Het product wordt geproduceerd uit gerecycled krantenpapier en is door toevoeging van boorzouten brandwerend, schimmelwerend en bestand tegen ongedierte. Daarnaast is ISOCELL zeer vochtregulerend en damp-open en is het materiaal geschikt als zowel thermische isolatie als geluidsisolatie. Lees meer over cellulose-isolatie »

Het correct verwerken van ISOCELL cellulose-isolatie vereist scholing en certificering. Wesselink Isolatie is een gecertificeerd verwerker van ISOCELL cellulose-isolatie. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Voordelen ISOCELL cellulose-isolatie:

Product brochure »
Website fabrikant »

Isofloc cellulose-isolatie (12,5 kg)

Isofloc cellulose-isolatie (LM) kan ingeblazen worden in houten constructies als verdiepingsvloeren, daken en wanden. Het isolatiemateriaal is biobased en milieuvriendelijk doordat het gefabriceerd wordt uit gerecycled krantenpapier. Daardoor is het compleet onschadelijk voor mens en milieu, zowel tijdens als na de verwerking. Cellulose-isolatie creëert een comfortabel binnenklimaat door warmte te isoleren in de winter en warmte buiten te houden in de zomer. Met name de faseverschuiving is een groot pluspunt van dit isolatie materiaal. Daarnaast heeft het cellulose goede vochtregulerende eigenschappen en dient het ook als geluidsisolatie. Cellulose-isolatie van Isofloc is een ecologisch en milieuvriendelijk alternatief voor PUR-isolatie, piepschuim en andere reguliere isolatiematerialen als glas- en steenwol. Lees meer over cellulose-isolatie »

Het correct verwerken van Isofloc cellulose-isolatie vereist scholing en certificering. Wesselink Isolatie is een gecertificeerd verwerker van Isofloc cellulose-isolatie. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Voordelen Isofloc cellulose-isolatie:

Knauf Supafil Timber Frame (16,6 kg)

Knauf Supafil Timber Frame is een inblaasbare glaswol variant. Dit product wordt als thermische isolatie toegepast in onder andere tussenmuren en daken met houten constructies. Ook heeft het materiaal goede geluiddempende eigenschappen. Supafil bestaat voor 80% uit gerecycled glas en bevat geen chemische bindmiddelen. Door een vernieuwd productieproces is het materiaal bij de verwerking niet irriterend voor de huid.

Het correct verwerken van Knauf Supafi Timber Frame vereist scholing en certificering. Wesselink Isolatie is een gecertificeerd verwerker van Knauf Supafil Timber Frame. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Voordelen Knauf Supafil Timber Frame:


Product brochure »
Technische productspecificaties »
Website fabrikant »

Kurkdop 87 mm

Kurkdoppen worden gebruikt bij het dichten van gaten na het isoleren met o.a. cellulose- en houtvezelisolatie. De kurk loopt conisch en zorgt daarom voor een goede dichte afsluiting. De kurk kan worden toegepast in wanden, vloeren en plafonds.

Afmeting 87 x 25 mm

Nevima IVI-Directhanger

De Nevima IVI-Directhanger wordt toegepast bij een combinatie een vrijdragend plafond. De IVI Directhanger zorgt hierbij voor een trillingvrije ophanging van de plafondconstructie bestaande uit metalen C profielen aan de bestaande constructie. De directverbinder is hierbij verstelbaar voor lengtes tussen de 70 en 115 mm. Hierdoor kan het product zeer goed worden gebruikt voor ongelijke ondergronden. De IVI Directhanger van Nevima is geschikt voor 27 x 60 mm metalen C profielen.  Het product is uitgevoerd in 1 mm verzinkt staal in combinatie met 10 mm hoogwaardig synthetisch vilt.

Technische eigenschappen:

Materiaal:– 1 mm sendzimir verzinkt staal
H x B x L:70/115 x 80 x 95 mm
Vilt:10 mm dik
Eigenschappen:Synthetische vezel; blijvend elastisch; verouderingsbestendig; kierdichtend en trillingdempend. Bestaat voor 100% uit hergebruikte materialen.
Website fabrikant:Nevima IVI Directhanger

 

Nevima IVI-Kruisverbinder

De Nevima IVI-Kruisverbinder wordt toegepast bij een combinatie van zowel een akoestische voorzetwand als een vrijdragend plafond. De Kruisverbinder zorgt hierbij voor een trillingvrije koppeling tussen de twee constructies. De kruisverbinder is geschikt voor 27 x 60 mm metalen C profielen en is uitgevoerd in 1 mm verzinkt staal in combinatie met 13 mm hoogwaardig synthetisch vilt.

Technische eigenschappen:

Materiaal:– 1 mm sendzimir verzinkt staal
H x B x L:65 x 60 x 80 mm
Vilt:13 mm dik
Eigenschappen:Synthetische vezel; blijvend elastisch; verouderingsbestendig; kierdichtend en trillingdempend. Bestaat voor 100% uit hergebruikte materialen.
Website fabrikant:Nevima IVI Kruisverbinder

 

Nevima IVI-Metaalregel

De Nevima IVI-Metaalregel wordt toegepast bij akoestische voorzetwanden door de unieke ontkoppelende eigenschappen. De IVI-metaalgelels vormen de basis van een voorzetwand en zijn voorzien van een speciale viltlaag. Deze viltlaag dempt (geluids-)trillingen volledig waardoor de voorzendwand trillingsvrij (ontkoppeld) komt te staan. De IVI-metaalregel wordt zowel bij de aanhechting tussen vloer en wand gebruik als bij het plafond en de wand. Dit zorgt voor maximale geluidsisolatie.

Technische eigenschappen:

U-profiel:– 0.60 mm sendzimir verzinkt staal
H x B x L:40 x 50, 75 of 100 x 3000 mm
Montagegat:dia 30 mm H.O.H. 300 mm
Vilt:resp. 21 en 8 mm
Eigenschappen:Synthetische vezel; blijvend elastisch; verouderingsbestendig; kierdichtend en trillingdempend. Bestaat voor 100% uit hergebruikte materialen.
Website fabrikant:Nevima IVI

 

Ontkoppelingsbeugel (Wand en Plafond)

De ontkoppelingsbeugel voor wand en plafond wordt toegepast bij akoestische voorzetwanden en vrijdragende plafonds. De ontkoppelingsbeugeljes zorgen dat een nieuw constructie zoals een wand of plafond trillingsvrij wordt verboden aan de bestaande constructie. Dit komt de geluidsisolatie ten goede.

Technische specificaties:

STEICOzell houtvezel (15 kg)

STEICOzell houtvezelisolatie van STEICO is een milieuvriendelijk en ecologisch alternatief voor glas- en steenwol en wordt net als cellulose-isolatie ingeblazen in holle constructies. Het heeft zowel thermische als geluidsisolerende kwaliteiten. STEICOzell bestaat uit houtvezels uit hout van FSC gecertificeerde bron.
Lees meer over houtvezel isolatie »

Het correct verwerken van STEICOzell houtvezel vereist scholing en certificering. Wesselink Isolatie is een gecertificeerd verwerker van STEICOzell houtvezel. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Voordelen STEICOzell houtvezelisolatie

Website fabrikant »

Tenmat Firefly brandkap FF130

De Tenmat Firefly FF130 brandkap wordt toegepast als brandwerende bescherming rond inbouwspots bij het open-blow isoleren van lofts met vlokken isolatie als cellulose. Ook is deze toepasbaar bij plafonds die van de bovenzijde bereikbaar zijn tijdens installatie van de brandkap. Denk hierbij aan een nog op te bouwen plafond of een systeemplafond die naderhand met vlokken isolatie worden geïsoleerd. De Tenmat brandkap is onder andere geschikt voor halogeen spots tot 50 Watt en kan temperaturen aan tot 1000 ºC. Installatie van de brandkap moet van bovenaf gebeuren en is niet door het gat van de spot te duwen zoals bij de FF130R . Zie hiervoor ook onderstaande video. Maten: 240 x 250 x 150 mm (l x b x h).

Bij het plaatsen van inbouw spots in een plafond met aan de bovenzijde een loft met  vlokken isolatie is een Tenmat brandkap een noodzakelijk product.

Voordelen van de Tenmat FF130 brandkap:

Website fabrikant: Tenmat

Tenmat Firefly brandkap FF130R

De Tenmat Firefly FF130R brandkap wordt toegepast in plafonds met cellulose-isolatie als brandwerende bescherming rond inbouwspots. De Tenmat brandkap is onder andere geschikt voor halogeen spots tot 50 Watt en kan temperaturen aan tot 1000 ºC. Ook is de brandkap zeer eenvoudig te installeren. Maat: 200×220 mm.

Bij het plaatsen van inbouw spots in een plafond met cellulose-isolatie is de Tenmat brandkap een noodzakelijk product.

Voordelen van de Tenmat FF130R brandkap:

Website fabrikant: Datasheet Tenmat

Tenmat Firefly brandkap FF135

De Tenmat Firefly FF135 brandkap wordt toegepast als brandwerende bescherming rond grotere inbouwspots, lampen of inbouw speakers bij met cellulose-isolatie geïsoleerde plafonds. De Tenmat brandkap is onder andere geschikt voor halogeen spots tot 50 Watt en kan temperaturen aan tot 1000 ºC. Installatie van de brandkap moet van bovenaf gebeuren en is niet door het gat van de spot te duwen zoals bij de FF130R. De brandkap kan bijvoorbeeld ook in een systeemplafond worden toegepast waarop isolatie wordt aangebracht. Maten: 430 x 430 x 273 mm (l x b x h).

Bij het plaatsen van grotere inbouw spots of speakers in een plafond met vlokken isolatie is een Tenmat brandkap een noodzakelijk product.

Voordelen van de Tenmat FF135 brandkap:

 

Website fabrikant: Tenmat

Thermofloc cellulose-isolatie (12,5 kg)

Thermofloc cellulose is energiebesparend, ademend, brandveilig en luchtdicht. Het is een thermische en akoestische isolatie met een hoge warmteaccumulatie. Dankzij deze eigenschappen is Thermofloc cellulose een goed isolatiemateriaal voor nieuwbouw, renovatie en restauratie, dat zorgt voor een duurzame, gezonde en comfort verhogende leefomgeving. Lees meer over cellulose-isolatie »

Het correct verwerken van iQ3 cellulose-isolatie vereist scholing en certificering. Wesselink Isolatie is een gecertificeerd verwerker van iQ3 cellulose-isolatie. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Eigenschappen