Bouwvaksluiting van 1 aug t/m 25 augustus. Wij versturen uw order na de 25ste. I.v.m. de drukte zijn wij op dit moment niet in staat om nieuwe projecten in behandeling te nemen. Materialen bestellen (webshop) is wel mogelijk. Onze excuses voor het ongemak.

x

Tasmanstraat

Aan de Tasmanstraat in Amsterdam isoleert Wesselink Isolatie de verdiepingsvloer van een appartement met cellulose isolatie.

Afbeelding-van-Merel-Brandenburg3tasmanstraat

Met de renovatie pakt de eigenaar ook de isolatie aan. In de verdiepingsvloer en het plafond blaast Wesselink Isolatie cellulosevezels in, die zorgen voor uitstekende geluidsisolatie en thermische isolatie. Het inblazen van de cellulosevezels maakt het mogelijk het isolatiemateriaal in alle hoeken aan te brengen. Onze gecertificeerde en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat het isolatiepakket de juiste, hoge densiteit heeft, zodat het isolatiemateriaal goed isoleert. In jaren ’30 appartementen zijn verdiepingsvloeren hol en fungeren zo als klankkast. Door deze op te vullen met isolatiemateriaal, verbetert de geluidsisolatie aanzienlijk. Tot slot is cellulose biobased, waardoor het isolatiepakket ademt. Zo zorgt cellulose isolatie voor een prettig binnenklimaat.

Wilt u ook cellulose-isolatie in uw woning of bedrijfspand om de geluidsisolatie te verbeteren? Neem dan contact op met Wesselink Isolatie.

Drie redenen om nu voor geluidsisolatie te kiezen

Waarom geluidsisolatie laten aanbrengen? We hebben drie goede redenen op een rij gezet om nu voor geluidsisolatie te kiezen.

Wesselink geluidsisolatie

1. Meer rust en privacy

Wellicht de meest voor de hand liggende reden, maar ook direct de meest belangrijke: meer rust en privacy in huis door goede geluidsisolatie. Geluidsoverlast komt nog erg vaak voor en zorgt voor veel stress, ergernis en in extreme gevallen voor een noodgedwongen verhuizing. Met name in de randstad en in appartementen blijft geluidsoverlast een groot probleem. Gelukkig is er naast verhuizen nog een andere oplossing: geluidsisolatie. Of het nu gaat om het isoleren van een verdiepingsvloer of plafond tegen loopgeluiden of het plaatsen van muurisolatie in de vorm van een akoestische voorzetwand; zelfs voor zwaardere overlast is een oplossing.
Los van geluidsoverlast van buren, is een minder gehorig huis ook fijn als u zelf een keer een feestje geeft of hard de radio aan wilt zetten. Met geluidsisolatie heeft u meer privacy in huis en hierdoor meer vrijheid.

2. Geluidsisolatie steeds belangrijker bij aankoopbeslissing woning

Bij de aankoop van een woning letten steeds meer mensen op de aanwezigheid van geluidsisolatie. Dit is met name relevant voor appartementen, maar ook voor rijtjeshuizen. Bij nieuwbouw wordt hier al veel rekening mee gehouden, maar in oudere panden zoals jaren ’30 woningen zijn er nog veel kansen op dit gebied. Daarnaast wordt er al langere tijd gepleit voor een Geluidlabel. Dit label is vergelijkbaar met een energielabel, maar bekijkt de isolatiewaarde op het gebied van geluid in plaats van warmte. Reden te meer om uw appartement of rijtjeshuis van geluidsisolatie te laten voorzien.

3. Ook minder energieverbruik

Veel vormen van geluidsisolatie hebben naast de geluidsisolerende eigenschappen ook warmte isolerende kwaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan cellulose-isolatie in een verdiepingsvloer, waarbij opstijgende warmte op de verdieping blijft. Ook een zwevende dekvloer voorkomt dat kou door de vloer kan dringen. Dit alles heeft direct invloed op de energierekening en zorgt bovendien voor een comfortabeler huis.