Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Aan de Valentijnsingel in ter Aar isoleert Wesselink Isolatie een nieuwbouw houtskeletwoning met cellulose-isolatie. Doordat de cellulosevezels kunnen worden ingeblazen, is het isoleren eenvoudig in te plannen in het bouwproces. Daarnaast kunnen de vezels in (bijna) iedere vorm holle ruimte worden ingeblazen. Met hun vakkundigheid, ervaring en met behulp van krachtige apparatuur, zorgen onze vaklieden voor een homogene isolatielaag en een prettig woonklimaat.

Beperkte CO2-uitstoot met cellulose- en houtvezelisolatie
Isoleren en bouwen met cellulose- en houtvezels draagt bij een beperktere CO2-uitstoot. Een boom heeft om te kunnen groeien CO2 nodig en stoot zuurstof uit. Die CO2 wordt opgeslagen in het hout. Door hout te gebruikten in plaats van bijvoorbeeld beton, sla je dus CO2 voor tientallen jaren op in het gebouw. Uiteraard wordt er tijdens het bouwen CO2 uitgestoten, maar dat gebeurt ook bij andere materialen zonder CO2-opslag. Cellulosevezels zijn afkomstig van papier en dus van hout. Door deze vezels niet als afval te behandelen, maar toe te passen als hoogwaardig bouwmateriaal, blijft de CO2 uit de lucht én voorkom je gebruik van nieuwe grondstoffen. Tot slot zorgt een goede isolatie voor een lager energieverbruik.

Bouwen of isoleren?
Bespreek de mogelijkheden voor milieuvriendelijke isolatiematerialen met Wesselink Isolatie. Neem contact op!

 

Een aannemer die gespecialiseerd is in duurzaam bouwen, levert binnenkort een prachtige nieuwbouw houtskeletwoning op aan de Westkanaalweg in Ter Aar. Een specialist in duurzaam bouwen, betekent óók duurzaam isoleren. Met cellulose, houtvezel of vlas bijvoorbeeld.

De woning is beschermd van invloeden van buitenaf met houtvezelplaten, waardoor de constructie relatief dampopen is. De houtvezelplaten aan de binnenzijde zijn afgeplakt met dampremmend OSD-tape van Pro-Clima Behalve dat de tape zorgt voor een droge isolatielaag, verstevigt het ook de binnenzijde van de constructie. Wesselink Isolatie heeft cellulose isolatie ingeblazen. Een houten binnen- en buitenzijde én een ademend isolatieproduct zoals cellulose, levert een zeer comfortabel binnenklimaat op.

Bent u als aannemer, architect of projectontwikkelaar bezig met een duurzaam bouwproject? En op zoek naar een specialist op gebied van milieuvriendelijk isoleren? Neem dan contact op met Wesselink Isolatie.