Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Valentijnsingel

Aan de Valentijnsingel in ter Aar isoleert Wesselink Isolatie een nieuwbouw houtskeletwoning met cellulose-isolatie. Doordat de cellulosevezels kunnen worden ingeblazen, is het isoleren eenvoudig in te plannen in het bouwproces. Daarnaast kunnen de vezels in (bijna) iedere vorm holle ruimte worden ingeblazen. Met hun vakkundigheid, ervaring en met behulp van krachtige apparatuur, zorgen onze vaklieden voor een homogene isolatielaag en een prettig woonklimaat.

Beperkte CO2-uitstoot met cellulose- en houtvezelisolatie
Isoleren en bouwen met cellulose- en houtvezels draagt bij een beperktere CO2-uitstoot. Een boom heeft om te kunnen groeien CO2 nodig en stoot zuurstof uit. Die CO2 wordt opgeslagen in het hout. Door hout te gebruikten in plaats van bijvoorbeeld beton, sla je dus CO2 voor tientallen jaren op in het gebouw. Uiteraard wordt er tijdens het bouwen CO2 uitgestoten, maar dat gebeurt ook bij andere materialen zonder CO2-opslag. Cellulosevezels zijn afkomstig van papier en dus van hout. Door deze vezels niet als afval te behandelen, maar toe te passen als hoogwaardig bouwmateriaal, blijft de CO2 uit de lucht én voorkom je gebruik van nieuwe grondstoffen. Tot slot zorgt een goede isolatie voor een lager energieverbruik.

Bouwen of isoleren?
Bespreek de mogelijkheden voor milieuvriendelijke isolatiematerialen met Wesselink Isolatie. Neem contact op!

 

Cellulose-isolatie , Dakisolatie , Muurisolatie