Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Sloterkade

Aan de Sloterkade in Amsterdam isoleert Wesselink Isolatie de vloer van een appartement boven een café-restaurant. Voorheen was de ruimte onder het appartement een garage en was er geen geluidshinder vanuit de bedrijfsruimte. Nu er horeca is gevestigd, is een goede isolatie prettig.

De vloer is naadloos verdicht met een zwevende dekvloer. Daarnaast is de holle ruimte tussen de oude en nieuwe vloer ingeblazen met cellulose-isolatie. Deze lagen zorgen samen voor een zo goed mogelijke geluidsisolatie. Maar de zwevende dekvloer en cellulose-isolatie isoleren ook thermisch. De woonlaag van het appartement steekt namelijk iets uit en daar bevindt zich een portaal. Doordat die vloer ook goed geïsoleerd is, voelt het gehele binnenklimaat prettiger aan.

Ook in het bezit van een pand met bedrijfs- en woonbestemming? Of bent u eigenaar van een horecapand? Wesselink Isolatie denkt en werkt graag met u mee op het gebied van geluidsisolatie. Bel of mail ons!

 

Cellulose-isolatie , Vloerisolatie