Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Robert Stolzhof

Aan de Robert Stolzhof in Hoorn verbetert Wesselink Isolatie de geluidsisolatie van een verdiepingsvloer. Er is cellulose-isolatie ingeblazen en een geluidsreducerende ondervloer aangebracht; Unifloor Renoboard.

Waarom kiest Wesselink Isolatie voor het aanbrengen van deze ondervloer in combinatie met cellulose-isolatie? Het inblazen van een verdiepingsvloer met cellulose-isolatie reduceert de geluidsoverdracht. Unifloor Renoboard is de eerste geluidsreducerende ondervloer op de Nederlandse markt die een NSG-label heeft gekregen voor een 10 dB contactgeluidreductie op een houten draagvloer. De ondervloerplaten bestaan uit karton gevuld met zilverzand en worden zwevend geplaatst. Behalve dat deze ondervloer bijdraagt aan de geluidsreductie op contact- en luchtgeluid, heeft deze een lage opbouwhoogte en zorgt deze voor een stabiele en egale ondervloerplaat voor laminaat, lamelparket en duoplank. Samen vormen cellulose-isolatie en de Unifloor Renoboard een ijzersterke combinatie.

Wilt u ook de geluidsisolatie van uw verdiepingsvloer verbeteren? Neem dan contact op met Wesselink Isolatie.

Vloerisolatie