Bouwvaksluiting van 1 aug t/m 25 augustus. Wij versturen uw order na de 25ste. I.v.m. de drukte zijn wij op dit moment niet in staat om nieuwe projecten in behandeling te nemen. Materialen bestellen (webshop) is wel mogelijk. Onze excuses voor het ongemak.

x

Oudelandsedijk

Een voormalige molen in Driehuizen is jaren geleden zijn wieken kwijtgeraakt in een storm. Sindsdien is het gebouw in gebruik als woning. Nu vindt er een totaalrenovatie plaats, waarbij een extra uitbouw en dakopbouw zijn gerealiseerd. Op de bovenste verdieping hebben de toekomstige bewoners een 360-graden-view op het landschap. 

Onderdeel van de totaalrenovatie is de isolatie van de woning met ecologische isolatiematerialen. In opdracht van de aannemer brengt Wesselink Isolatie cellulose-isolatie aan. De ronde vorm van en de houten balken in de voormalige molen maken een goede muurisolatie een uitdaging; er zijn veel kleine oppervlakten in uiteenlopende vormen en afmetingen. Hoe krijg je de isolatie dan toch effectief en homogeen aangebracht? Met cellulose inblaasisolatie, gespecialiseerde vakmannen en materieel, lukt dit uitstekend. Zo is de woning behalve bijzonder van uiterlijk ook nog eens bijzonder prettig om in te wonen.

Ook van plan of bezig met een bijzonder renovatieproject? En heeft een deskundige samenwerkingspartner nodig op het gebied van ecologisch isoleren? Bel of mail Wesselink Isolatie.

 

Cellulose-isolatie , Dakisolatie , Muurisolatie