Bouwvaksluiting van 1 aug t/m 25 augustus. Wij versturen uw order na de 25ste. I.v.m. de drukte zijn wij op dit moment niet in staat om nieuwe projecten in behandeling te nemen. Materialen bestellen (webshop) is wel mogelijk. Onze excuses voor het ongemak.

x

Horstlaan

Aan de Horstlaan in Driebergen isoleert Wesselink Isolatie een houtskelet nieuwbouwwoning. Deze woning in het bos, is geïsoleerd met cellulose-vezels – dat hout als grondstof heeft. Wesselink Isolatie heeft meer dan 200 kuub cellulosevezels ingeblazen als muur- en dakisolatie.

Particulier opdrachtgeverschap geeft meer ruimte voor milieuvriendelijk bouwen. Drijfveer is zowel een gebouw neer te zetten dat duurzaam én comfortabel is. Steeds vaker kiezen particuliere opdrachtgevers dan ook voor een dampopen constructie. Dat wil zeggen dat het gebouw ‘ademt’. Houtproducten zoals houtvezelisolatie en cellulose zijn zeer geschikt als isolatiemateriaal.

Wilt u ook gaan bouwen en bent u op zoek naar een expert in milieuvriendelijk isoleren? Neem contact op met Wesselink Isolatie.

Cellulose-isolatie , Dakisolatie