Bouwvaksluiting van 1 aug t/m 25 augustus. Wij versturen uw order na de 25ste. I.v.m. de drukte zijn wij op dit moment niet in staat om nieuwe projecten in behandeling te nemen. Materialen bestellen (webshop) is wel mogelijk. Onze excuses voor het ongemak.

x

Eerste Helmerstraat

Aan de Eerste Helmerstraat in Amsterdam isoleert Wesselink Isolatie de vloer van een appartement. In de verdieping eronder wonen studenten. Een zwevende dekvloer met cellulose isolatie vermindert het transport van geluid van beneden naar boven.

De Nevima Nevidek Feedback ProPlus vloer is een hoogwaardige zwevende dekvloer. Deze vloer is uitgevoerd met een dubbele laag kokosmatten, om de geluidsoverdracht van beneden naar boven te beperken. Een bijzondere zwevende dekvloer dus, voor een bijzondere situatie; meestal gaat het om het beperken van de geluidsoverdracht van boven naar beneden. Een zwevende dekvloer is een vloer die trillingsvrij op de bestaande vloer en tegen de wanden en muren aan ligt. De vloer heeft een grotere massa én een absorberende laag. Samen gaan ze de overdracht van contact- en luchtgeluid tegen. Erbovenop kan laminaat, vloerbedekking of een andere vloer worden aangebracht.

Meer weten en aan de slag met uw geluidsisolatie? Neem contact op met Wesselink Isolatie.

 

Vloerisolatie