Bouwvaksluiting van 1 aug t/m 25 augustus. Wij versturen uw order na de 25ste. I.v.m. de drukte zijn wij op dit moment niet in staat om nieuwe projecten in behandeling te nemen. Materialen bestellen (webshop) is wel mogelijk. Onze excuses voor het ongemak.

x

Avenue Concordia

Aan de Avenue Concordia brengt Wesselink Isolatie een zwevende dekvloer aan in een bovenwoning. De zwevende dekvloer draagt bij een aan verbeterde geluidsisolatie.

Een zwevende dekvloer maakt gebruik van een massa-veersysteem; wij brengen massa aan met daaronder een absorberende veer- of isolatielaag. Deze lagen dempen de trillingen en verzwaren de vloer, wat de overdracht van luchtgeluid en contactgeluid reduceert. De eerste laag bestaat uit een veerkrachtig en dempend isolatiemateriaal. De tweede laag uit een vezelplaat met een hoog soortelijk gewicht. Ook bij de wanden zorgen we ervoor dat de vloer ‘zweeft’. Een isolatiestrook tussen de zwevende dekvloer en de wanden, reduceert de geluidsoverdracht. Op de zwevende dekvloer kan naar keuze parket, laminaat of vloerbedekking worden gelegd.

Wilt u ook aan de slag met de geluidsisolatie van de verdiepingsvloer? Neem contact op met Wesselink Isolatie.

Geluidsisolatie , Vloerisolatie