Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Aan de Zaanenlaan in Haarlem isoleert Wesselink Isolatie de verdiepingsvloeren tijdens een verbouwing. Het inblazen van cellulose-vezels verbetert de thermische isolatie, ademt én is natuurvriendelijk.

Cellulose is een vaak toegepast isolatiemateriaal renovatie en verbouwingen. Het natuurvriendelijke isolatiemateriaal zorgt voor een ademend isolatiepakket dat vocht reguleert. Dit zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige, duurzame renovatie of verbouwing; niet alleen de zichtbare zaken zijn opgeknapt, maar ook het binnenklimaat is prettig. Zo is het pand weer geschikt voor vele jaren bewoning of bedrijfsmatig gebruik.

Bent u op zoek naar een samenwerkingspartner op het gebied van milieuvriendelijke, toekomstbestendig isolatie? Neem dan contact op met Wesselink Isolatie.

In Oosterwold bij Almere isoleert Wesselink Isolatie het gastenverblijf van een woning. De woning is al eerder door Wesselink Isolatie geïsoleerd met cellulose-isolatie.

Het nieuwbouw gastenverblijf is opgebouwd uit stalen spanten met daartussen houten liggers. De buitenzijde, zowel het dak als de gevel, is voorzien van een EPDM-dakbedekking. Daaroverheen wordt nog een gevelbedekking aangebracht. Cellulose-isolatie wordt ingeblazen, waardoor het isoleren op veel verschillende momenten in het bouwproces plaats kan vinden. Bouwen in Oosterwold staat voor doe-het-zelf-gebiedsontwikkeling, op een zoveel mogelijk duurzame, ecologische en zelfvoorzienende manier. Het toepassen van duurzame isolatiematerialen zoals cellulose-isolatie past daarbij.

Ook aan de slag met cellulose-isolatie? Neem contact op met Wesselink Isolatie.

Aan de Vrolikstraat in Zaanstad isoleert Wesselink Isolatie de verdiepingsvloer van de eerste etage in opdracht van een aannemer, in een bouwsituatie.

Wesselink Isolatie is inmiddels een vaste samenwerkingspartner van verschillende aannemers. Als isolatiedeskundige zijn we gecertificeerd verwerker van diverse isolatiematerialen. Onze medewerkers zijn in het bezit van certificaten om veilig te werken. We werken met vaste medewerkers en gaan voor samenwerking op lange termijn, waardoor kantoor en werkvloer goed op elkaar zijn afgestemd. Al met al zijn we een deskundige samenwerkingspartner, integreren we het isoleren soepel in het bouwproces en stemmen we de planning zorgvuldig af met u als aannemer.

Bent u aannemer en op zoek naar een betrokken isolatiedeskundige? Neem contact op met Wesselink Isolatie.

Aan de Horstlaan in Driebergen isoleert Wesselink Isolatie een houtskelet nieuwbouwwoning. Deze woning in het bos, is geïsoleerd met cellulose-vezels – dat hout als grondstof heeft. Wesselink Isolatie heeft meer dan 200 kuub cellulosevezels ingeblazen als muur- en dakisolatie.

Particulier opdrachtgeverschap geeft meer ruimte voor milieuvriendelijk bouwen. Drijfveer is zowel een gebouw neer te zetten dat duurzaam én comfortabel is. Steeds vaker kiezen particuliere opdrachtgevers dan ook voor een dampopen constructie. Dat wil zeggen dat het gebouw ‘ademt’. Houtproducten zoals houtvezelisolatie en cellulose zijn zeer geschikt als isolatiemateriaal.

Wilt u ook gaan bouwen en bent u op zoek naar een expert in milieuvriendelijk isoleren? Neem contact op met Wesselink Isolatie.

In Vreeland isoleert Wesselink Isolatie een monumentale woning met cellulose-isolatie. Hier werkt Wesselink Isolatie samen met een aannemer, gespecialiseerd in renovatie van monumenten.

Cellulose is een vaak toegepast isolatiemateriaal bij renovaties van monumenten. Het natuurvriendelijke isolatiemateriaal zorgt voor een ademend isolatiepakket dat vocht reguleert. Dit zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige, duurzame renovatie; niet alleen de zichtbare zaken zijn opgeknapt, maar ook het binnenklimaat is prettig. Dit maakt zo’n monument geschikt voor vele jaren bewoning of ander gebruik.

Bent u aannemer en op zoek naar een samenwerkingspartner op het gebied van milieuvriendelijke, toekomstbestendig isolatie? Neem dan contact op met Wesselink Isolatie.

Aan de Melkweg in Laren wordt de zolder betrokken bij de woning. Het dak wordt geïsoleerd en voorzien van een dakkapel. Zoals is te zien op de foto’s, moet het dak bij de ramen nog worden uitgebroken. Daarna wordt de dakkapel pas geplaatst. Isoleren met milieuvriendelijk isolatiemateriaal en dampremmende folie is al gebeurd. Het aanbrengen van isolatiemateriaal kan dus in verschillende bouwstadia plaatsvinden en is zo eenvoudig in te plannen in het bouwproces.

Wesselink Isolatie is een flexibele isolatiespecialist, die graag met u samenwerkt en meedenkt. Oók bij onconventionele bouw- en isolatieprojecten. Dus bent u aannemer of architect en bent u van plan een verbouwing of renovatie uit te voeren? Neem dan contact met ons op!

Aan de Valentijnsingel in ter Aar isoleert Wesselink Isolatie een nieuwbouw houtskeletwoning met cellulose-isolatie. Doordat de cellulosevezels kunnen worden ingeblazen, is het isoleren eenvoudig in te plannen in het bouwproces. Daarnaast kunnen de vezels in (bijna) iedere vorm holle ruimte worden ingeblazen. Met hun vakkundigheid, ervaring en met behulp van krachtige apparatuur, zorgen onze vaklieden voor een homogene isolatielaag en een prettig woonklimaat.

Beperkte CO2-uitstoot met cellulose- en houtvezelisolatie
Isoleren en bouwen met cellulose- en houtvezels draagt bij een beperktere CO2-uitstoot. Een boom heeft om te kunnen groeien CO2 nodig en stoot zuurstof uit. Die CO2 wordt opgeslagen in het hout. Door hout te gebruikten in plaats van bijvoorbeeld beton, sla je dus CO2 voor tientallen jaren op in het gebouw. Uiteraard wordt er tijdens het bouwen CO2 uitgestoten, maar dat gebeurt ook bij andere materialen zonder CO2-opslag. Cellulosevezels zijn afkomstig van papier en dus van hout. Door deze vezels niet als afval te behandelen, maar toe te passen als hoogwaardig bouwmateriaal, blijft de CO2 uit de lucht én voorkom je gebruik van nieuwe grondstoffen. Tot slot zorgt een goede isolatie voor een lager energieverbruik.

Bouwen of isoleren?
Bespreek de mogelijkheden voor milieuvriendelijke isolatiematerialen met Wesselink Isolatie. Neem contact op!

 

Aan de Luxemburgstraat in Den Haag zorgt Wesselink Isolatie voor de thermische en geluidsisolatie van een woning met carport eronder. Het gaat om het plaatsen van een zwevende dekvloer, het leveren van Pro Clima dampremmende folie én het inblazen van cellulose-isolatie. Een compleet isolatiepakket voor een niet-geïsoleerde bovenwoning.

Vóór het aanbrengen van de nieuwe isolatie, heeft de aannemer in de carport eerst een nieuw plafond met houten afwerking geplaatst. Vervolgens heeft Wesselink Isolatie op de eerste verdieping een zwevende dekvloer aangebracht en cellulose-vezels ingeblazen. Behalve dat de zwevende dekvloer een uitstekende geluidsisolerende werking heeft, is deze geheel vlak. Dat voorkomt dat geluiden in het appartement doorklinken. De isolatielaag bestaande uit de nieuwe zwevende dekvloer, dampremmende folie én de cellulose-vezels, zorgen ervoor dat geluiden en kou uit de carport daar zoveel mogelijk blijven.

Bent u ook op zoek naar een totaaloplossing voor geluids– en thermische isolatie? Zoekt u een samenwerkingspartner die meedenkt én werkt? Neem dan contact op met Wesselink Isolatie.

 

 

 

 

In Rotterdam zijn ze ook (nog) te vinden; originele ornamentenplafonds. Prachtig, maar hoe isoleer je zo’n plafond zodat het – behalve mooi wonen – ook prettig wonen is?

Aan de Zwaerdecroonstraat in Rotterdam isoleert Wesselink Isolatie het origineel ornamentenplafond met cellulose-vezels. De cellulose-isolatie wordt met behulp van gespecialiseerde inblaasapparatuur en door vakkundige en ervaren vakmannen ingeblazen tot een homogene isolatielaag. Een homogene isolatielaag blijft op zijn plek en zakt niet naar beneden, waardoor het doet waarvoor het is bedoeld. Erg belangrijk dus. Het resultaat is een comfortabel binnenklimaat én minimale geluidsoverdracht van boven naar benden.

Op zoek naar geluids– en thermisch isolatiemateriaal, bij een renovatie en/of als na-isolatie? Bel of mail Wesselink Isolatie.

Een voormalige molen in Driehuizen is jaren geleden zijn wieken kwijtgeraakt in een storm. Sindsdien is het gebouw in gebruik als woning. Nu vindt er een totaalrenovatie plaats, waarbij een extra uitbouw en dakopbouw zijn gerealiseerd. Op de bovenste verdieping hebben de toekomstige bewoners een 360-graden-view op het landschap. 

Onderdeel van de totaalrenovatie is de isolatie van de woning met ecologische isolatiematerialen. In opdracht van de aannemer brengt Wesselink Isolatie cellulose-isolatie aan. De ronde vorm van en de houten balken in de voormalige molen maken een goede muurisolatie een uitdaging; er zijn veel kleine oppervlakten in uiteenlopende vormen en afmetingen. Hoe krijg je de isolatie dan toch effectief en homogeen aangebracht? Met cellulose inblaasisolatie, gespecialiseerde vakmannen en materieel, lukt dit uitstekend. Zo is de woning behalve bijzonder van uiterlijk ook nog eens bijzonder prettig om in te wonen.

Ook van plan of bezig met een bijzonder renovatieproject? En heeft een deskundige samenwerkingspartner nodig op het gebied van ecologisch isoleren? Bel of mail Wesselink Isolatie.