Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Aan de Tasmanstraat in Amsterdam isoleert Wesselink Isolatie de verdiepingsvloer van een appartement met cellulose isolatie.

Met de renovatie pakt de eigenaar ook de isolatie aan. In de verdiepingsvloer en het plafond blaast Wesselink Isolatie cellulosevezels in, die zorgen voor uitstekende geluidsisolatie en thermische isolatie. Het inblazen van de cellulosevezels maakt het mogelijk het isolatiemateriaal in alle hoeken aan te brengen. Onze gecertificeerde en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat het isolatiepakket de juiste, hoge densiteit heeft, zodat het isolatiemateriaal goed isoleert. In jaren ’30 appartementen zijn verdiepingsvloeren hol en fungeren zo als klankkast. Door deze op te vullen met isolatiemateriaal, verbetert de geluidsisolatie aanzienlijk. Tot slot is cellulose biobased, waardoor het isolatiepakket ademt. Zo zorgt cellulose isolatie voor een prettig binnenklimaat.

Wilt u ook cellulose isolatie in uw woning of bedrijfspand om de geluidsisolatie te verbeteren? Neem dan contact op met Wesselink Isolatie.

Aan de Eerste Helmerstraat in Amsterdam isoleert Wesselink Isolatie de vloer van een appartement. In de verdieping eronder wonen studenten. Een zwevende dekvloer met cellulose isolatie vermindert het transport van geluid van beneden naar boven.

De Nevima Nevidek Feedback ProPlus vloer is een hoogwaardige zwevende dekvloer. Deze vloer is uitgevoerd met een dubbele laag kokosmatten, om de geluidsoverdracht van beneden naar boven te beperken. Een bijzondere zwevende dekvloer dus, voor een bijzondere situatie; meestal gaat het om het beperken van de geluidsoverdracht van boven naar beneden. Een zwevende dekvloer is een vloer die trillingsvrij op de bestaande vloer en tegen de wanden en muren aan ligt. De vloer heeft een grotere massa én een absorberende laag. Samen gaan ze de overdracht van contact- en luchtgeluid tegen. Erbovenop kan laminaat, vloerbedekking of een andere vloer worden aangebracht.

Meer weten en aan de slag met uw geluidsisolatie? Neem contact op met Wesselink Isolatie.

 

Aan de Wiegerbruinlaan in Hoofddorp isoleert Wesselink Isolatie de wand van een slaapkamer ter verbetering van de geluidsisolatie.

Het plaatsen van een akoestische voorzetwand vermindert de overdracht van trillingen – en dus ook geluid – naar en van de ruimte. De constructie is luchtdicht, trillingsvrij, heeft een hoge massa en dempt met cellulose-vezels de hoge en lage tonen. Dit draagt bij aan een hoger comfort, rust en privacy woon- en werkruimtes.

Bent u op zoek naar voorbeelden? Bekijk onze projecten. Wilt u aan de slag met uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op!

Aan de Avenue Concordia brengt Wesselink Isolatie een zwevende dekvloer aan in een bovenwoning. De zwevende dekvloer draagt bij een aan verbeterde geluidsisolatie.

Een zwevende dekvloer maakt gebruik van een massa-veersysteem; wij brengen massa aan met daaronder een absorberende veer- of isolatielaag. Deze lagen dempen de trillingen en verzwaren de vloer, wat de overdracht van luchtgeluid en contactgeluid reduceert. De eerste laag bestaat uit een veerkrachtig en dempend isolatiemateriaal. De tweede laag uit een vezelplaat met een hoog soortelijk gewicht. Ook bij de wanden zorgen we ervoor dat de vloer ‘zweeft’. Een isolatiestrook tussen de zwevende dekvloer en de wanden, reduceert de geluidsoverdracht. Op de zwevende dekvloer kan naar keuze parket, laminaat of vloerbedekking worden gelegd.

Wilt u ook aan de slag met de geluidsisolatie van de verdiepingsvloer? Neem contact op met Wesselink Isolatie.

Aan de Robert Stolzhof in Hoorn verbetert Wesselink Isolatie de geluidsisolatie van een verdiepingsvloer. Er is cellulose-isolatie ingeblazen en een geluidsreducerende ondervloer aangebracht; Unifloor Renoboard.

Waarom kiest Wesselink Isolatie voor het aanbrengen van deze ondervloer in combinatie met cellulose-isolatie? Het inblazen van een verdiepingsvloer met cellulose-isolatie reduceert de geluidsoverdracht. Unifloor Renoboard is de eerste geluidsreducerende ondervloer op de Nederlandse markt die een NSG-label heeft gekregen voor een 10 dB contactgeluidreductie op een houten draagvloer. De ondervloerplaten bestaan uit karton gevuld met zilverzand en worden zwevend geplaatst. Behalve dat deze ondervloer bijdraagt aan de geluidsreductie op contact- en luchtgeluid, heeft deze een lage opbouwhoogte en zorgt deze voor een stabiele en egale ondervloerplaat voor laminaat, lamelparket en duoplank. Samen vormen cellulose-isolatie en de Unifloor Renoboard een ijzersterke combinatie.

Wilt u ook de geluidsisolatie van uw verdiepingsvloer verbeteren? Neem dan contact op met Wesselink Isolatie.

Aan de Stuyvesantstraat in Den Haag realiseert Wesselink Isolatie een kamer-in-kamer in een woning. De bewoners maken graag muziek en dat maakt een goede geluidsisolatie wenselijk.

Een kamer-in-kamer, of ook wel een box-in-box genoemd, is een geheel ontkoppelde en geïsoleerde ruimte binnen een bestaande ruimte. Deze zorgt ervoor dat geluiden zo min mogelijk worden overgedragen naar buren. Bij de montage van een kamer-in-kamer, is gebruik van de juiste materialen én professionele werkwijze onontbeerlijk. Schakel dan ook altijd een expert in als u de geluidsisolatie in huis wil aanpakken.

Klaar om aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Wesselink Isolatie. Dé expert op het gebied van geluidsisolatie. We denken en werken graag met u mee.

Aan de Scheldestraat in Amsterdam werkt Wesselink Isolatie aan de geluidsisolatie van een horecagelegenheid.

Deze horecaondernemer gebruikt de sluiting wegens corona om de geluidsisolatie te verbeteren. In het plafond heeft Wesselink Isolatie cellulose-vezels ingeblazen. Op het plafond is akoestisch spuitwerk aangebracht, dat de nagalm vermindert. Dit is een laagje materiaal dat als spray op het oppervlak van het plafond wordt aangebracht. Deze plafondisolatie maakt het veel prettiger tafelen. We hopen natuurlijk dat men gauw weer gasten mag ontvangen!

Bent u aan het verbouwen of wilt u aan de slag met de geluidsisolatie? Wesselink Isolatie denkt graag met u mee. Neem contact met ons op.

Aan de Overtoom in Amsterdam voorziet Wesselink Isolatie een casco horecapand van een doos-in-doos, een box-in-box. Het vrijdragend plafond, de akoestische voorzetwanden en de zwevende dekvloer zorgen voor een zo klein mogelijke geluidsoverdracht. Voor een zo goed mogelijke geluidsisolatie van het horecapand.

Een box-in-box is een geheel ontkoppelde en geïsoleerde ruimte binnen een bestaande ruimte. Deze zorgt ervoor dat geluiden zo min mogelijk worden overgedragen naar naaste en bovenburen. Het kan heel ingrijpend zijn om aanpassingen aan geluidsisolatie van een al geopend horecapand te doen. Het loont daarom om de in de casco ruimte eerst geluidsoverlast-proof te maken met een box-in-box. Vóór het interieur wordt ontworpen en geplaatst.

Bent u horecaondernemer of -eigenaar en wilt u aan de slag met de geluidsisolatie van een café of restaurant? Wesselink Isolatie is expert in het plaatsen van zo’n box-in-box. Ook denken we graag met u mee als het horecapand al in gebruik is en u de geluidsisolatie wil aanpakken. Neem contact met ons op.

 

 

Aan het Anna Palownaplein in Den Haag isoleert Wesselink Isolatie de vloer van een hotel met cellulose-isolatie.  En zeker in hotels wordt een goede geluidsisolatie zeer gewaardeerd.

Cellulose-isolatie is zeer geschikt om toe te passen bij een renovatie. Het materiaal is als losse vezels eenvoudig in te blazen tot een homogene isolatielaag, waardoor het gemakkelijk in te passen is in het (ver)bouwproces. Hier is de open-blow techniek gebruikt; je ziet dat de nieuwe vloer pas na het ‘inblazen’ wordt gemonteerd. Doordat de werkzaamheden volledig zichtbaar zijn, is het nóg eenvoudiger om naadloos rond obstakels als buizen en leidingen te isoleren. De nieuwe isolatielaag verbetert de geluidsisolerende waarde van de constructie.

Bent u aan het renoveren of bent u dat van plan? En wilt u samenwerken met dé expert op het gebied van geluidsisolatie? Neem dan contact met ons op.

Aan de Katwijkstraat in Den Haag isoleert Wesselink Isolatie het plafond van een appartement in  het kader van een renovatie.

Om de geluidsisolatie en de thermische isolatie te verbeteren, plaatst Wesselink Isolatie een akoestisch plafond onder de houten vloerconstructie. Vervolgens wordt de ruimte tussen het nieuwe plafond en de bestaande vloerconstructie ingeblazen met cellulose-isolatie. Zo krijgt het plafond massa en ontstaat er een extra isolatielaag. Deze isolatielaag vermindert de overbrenging van geluid.

Wilt u ook een plafondisolatie om de geluidsisolatie te verbeteren? Neem dan contact op met Wesselink Isolatie.