Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Aan de Tasmanstraat in Amsterdam isoleert Wesselink Isolatie de verdiepingsvloer van een appartement met cellulose isolatie.

Met de renovatie pakt de eigenaar ook de isolatie aan. In de verdiepingsvloer en het plafond blaast Wesselink Isolatie cellulosevezels in, die zorgen voor uitstekende geluidsisolatie en thermische isolatie. Het inblazen van de cellulosevezels maakt het mogelijk het isolatiemateriaal in alle hoeken aan te brengen. Onze gecertificeerde en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat het isolatiepakket de juiste, hoge densiteit heeft, zodat het isolatiemateriaal goed isoleert. In jaren ’30 appartementen zijn verdiepingsvloeren hol en fungeren zo als klankkast. Door deze op te vullen met isolatiemateriaal, verbetert de geluidsisolatie aanzienlijk. Tot slot is cellulose biobased, waardoor het isolatiepakket ademt. Zo zorgt cellulose isolatie voor een prettig binnenklimaat.

Wilt u ook cellulose isolatie in uw woning of bedrijfspand om de geluidsisolatie te verbeteren? Neem dan contact op met Wesselink Isolatie.

Aan de Eerste Helmerstraat in Amsterdam isoleert Wesselink Isolatie de vloer van een appartement. In de verdieping eronder wonen studenten. Een zwevende dekvloer met cellulose isolatie vermindert het transport van geluid van beneden naar boven.

De Nevima Nevidek Feedback ProPlus vloer is een hoogwaardige zwevende dekvloer. Deze vloer is uitgevoerd met een dubbele laag kokosmatten, om de geluidsoverdracht van beneden naar boven te beperken. Een bijzondere zwevende dekvloer dus, voor een bijzondere situatie; meestal gaat het om het beperken van de geluidsoverdracht van boven naar beneden. Een zwevende dekvloer is een vloer die trillingsvrij op de bestaande vloer en tegen de wanden en muren aan ligt. De vloer heeft een grotere massa én een absorberende laag. Samen gaan ze de overdracht van contact- en luchtgeluid tegen. Erbovenop kan laminaat, vloerbedekking of een andere vloer worden aangebracht.

Meer weten en aan de slag met uw geluidsisolatie? Neem contact op met Wesselink Isolatie.

 

Aan de Zaanenlaan in Haarlem isoleert Wesselink Isolatie de verdiepingsvloeren tijdens een verbouwing. Het inblazen van cellulose-vezels verbetert de thermische isolatie, ademt én is natuurvriendelijk.

Cellulose is een vaak toegepast isolatiemateriaal renovatie en verbouwingen. Het natuurvriendelijke isolatiemateriaal zorgt voor een ademend isolatiepakket dat vocht reguleert. Dit zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige, duurzame renovatie of verbouwing; niet alleen de zichtbare zaken zijn opgeknapt, maar ook het binnenklimaat is prettig. Zo is het pand weer geschikt voor vele jaren bewoning of bedrijfsmatig gebruik.

Bent u op zoek naar een samenwerkingspartner op het gebied van milieuvriendelijke, toekomstbestendig isolatie? Neem dan contact op met Wesselink Isolatie.

Aan de Avenue Concordia brengt Wesselink Isolatie een zwevende dekvloer aan in een bovenwoning. De zwevende dekvloer draagt bij een aan verbeterde geluidsisolatie.

Een zwevende dekvloer maakt gebruik van een massa-veersysteem; wij brengen massa aan met daaronder een absorberende veer- of isolatielaag. Deze lagen dempen de trillingen en verzwaren de vloer, wat de overdracht van luchtgeluid en contactgeluid reduceert. De eerste laag bestaat uit een veerkrachtig en dempend isolatiemateriaal. De tweede laag uit een vezelplaat met een hoog soortelijk gewicht. Ook bij de wanden zorgen we ervoor dat de vloer ‘zweeft’. Een isolatiestrook tussen de zwevende dekvloer en de wanden, reduceert de geluidsoverdracht. Op de zwevende dekvloer kan naar keuze parket, laminaat of vloerbedekking worden gelegd.

Wilt u ook aan de slag met de geluidsisolatie van de verdiepingsvloer? Neem contact op met Wesselink Isolatie.

Aan de Robert Stolzhof in Hoorn verbetert Wesselink Isolatie de geluidsisolatie van een verdiepingsvloer. Er is cellulose-isolatie ingeblazen en een geluidsreducerende ondervloer aangebracht; Unifloor Renoboard.

Waarom kiest Wesselink Isolatie voor het aanbrengen van deze ondervloer in combinatie met cellulose-isolatie? Het inblazen van een verdiepingsvloer met cellulose-isolatie reduceert de geluidsoverdracht. Unifloor Renoboard is de eerste geluidsreducerende ondervloer op de Nederlandse markt die een NSG-label heeft gekregen voor een 10 dB contactgeluidreductie op een houten draagvloer. De ondervloerplaten bestaan uit karton gevuld met zilverzand en worden zwevend geplaatst. Behalve dat deze ondervloer bijdraagt aan de geluidsreductie op contact- en luchtgeluid, heeft deze een lage opbouwhoogte en zorgt deze voor een stabiele en egale ondervloerplaat voor laminaat, lamelparket en duoplank. Samen vormen cellulose-isolatie en de Unifloor Renoboard een ijzersterke combinatie.

Wilt u ook de geluidsisolatie van uw verdiepingsvloer verbeteren? Neem dan contact op met Wesselink Isolatie.

Aan de Vrolikstraat in Zaanstad isoleert Wesselink Isolatie de verdiepingsvloer van de eerste etage in opdracht van een aannemer, in een bouwsituatie.

Wesselink Isolatie is inmiddels een vaste samenwerkingspartner van verschillende aannemers. Als isolatiedeskundige zijn we gecertificeerd verwerker van diverse isolatiematerialen. Onze medewerkers zijn in het bezit van certificaten om veilig te werken. We werken met vaste medewerkers en gaan voor samenwerking op lange termijn, waardoor kantoor en werkvloer goed op elkaar zijn afgestemd. Al met al zijn we een deskundige samenwerkingspartner, integreren we het isoleren soepel in het bouwproces en stemmen we de planning zorgvuldig af met u als aannemer.

Bent u aannemer en op zoek naar een betrokken isolatiedeskundige? Neem contact op met Wesselink Isolatie.

Aan de Stuyvesantstraat in Den Haag realiseert Wesselink Isolatie een kamer-in-kamer in een woning. De bewoners maken graag muziek en dat maakt een goede geluidsisolatie wenselijk.

Een kamer-in-kamer, of ook wel een box-in-box genoemd, is een geheel ontkoppelde en geïsoleerde ruimte binnen een bestaande ruimte. Deze zorgt ervoor dat geluiden zo min mogelijk worden overgedragen naar buren. Bij de montage van een kamer-in-kamer, is gebruik van de juiste materialen én professionele werkwijze onontbeerlijk. Schakel dan ook altijd een expert in als u de geluidsisolatie in huis wil aanpakken.

Klaar om aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Wesselink Isolatie. Dé expert op het gebied van geluidsisolatie. We denken en werken graag met u mee.

Aan de Overtoom in Amsterdam voorziet Wesselink Isolatie een casco horecapand van een doos-in-doos, een box-in-box. Het vrijdragend plafond, de akoestische voorzetwanden en de zwevende dekvloer zorgen voor een zo klein mogelijke geluidsoverdracht. Voor een zo goed mogelijke geluidsisolatie van het horecapand.

Een box-in-box is een geheel ontkoppelde en geïsoleerde ruimte binnen een bestaande ruimte. Deze zorgt ervoor dat geluiden zo min mogelijk worden overgedragen naar naaste en bovenburen. Het kan heel ingrijpend zijn om aanpassingen aan geluidsisolatie van een al geopend horecapand te doen. Het loont daarom om de in de casco ruimte eerst geluidsoverlast-proof te maken met een box-in-box. Vóór het interieur wordt ontworpen en geplaatst.

Bent u horecaondernemer of -eigenaar en wilt u aan de slag met de geluidsisolatie van een café of restaurant? Wesselink Isolatie is expert in het plaatsen van zo’n box-in-box. Ook denken we graag met u mee als het horecapand al in gebruik is en u de geluidsisolatie wil aanpakken. Neem contact met ons op.

 

 

Aan het Anna Palownaplein in Den Haag isoleert Wesselink Isolatie de vloer van een hotel met cellulose-isolatie.  En zeker in hotels wordt een goede geluidsisolatie zeer gewaardeerd.

Cellulose-isolatie is zeer geschikt om toe te passen bij een renovatie. Het materiaal is als losse vezels eenvoudig in te blazen tot een homogene isolatielaag, waardoor het gemakkelijk in te passen is in het (ver)bouwproces. Hier is de open-blow techniek gebruikt; je ziet dat de nieuwe vloer pas na het ‘inblazen’ wordt gemonteerd. Doordat de werkzaamheden volledig zichtbaar zijn, is het nóg eenvoudiger om naadloos rond obstakels als buizen en leidingen te isoleren. De nieuwe isolatielaag verbetert de geluidsisolerende waarde van de constructie.

Bent u aan het renoveren of bent u dat van plan? En wilt u samenwerken met dé expert op het gebied van geluidsisolatie? Neem dan contact met ons op.

Aan de Gibraltarstraat in Amsterdam isoleert Wesselink Isolatie de vloer en het plafond met cellulose-isolatie. Het gaat hierbij om de totaalrenovatie van een appartement.

Appartementen uit de eerste helft van de vorige eeuw zijn – nog steeds – zeer populair om in te wonen. De thermische en geluidsisolatie laat soms te wensen over, maar dat is eenvoudig op te lossen met inblaasisolatie. Cellulose-vezels zijn hiervoor het meest gebruikt. Cellulose-isolatie wordt met speciale inblaasapparatuur en door gecertificeerde vaklieden in slechts enkele gaten ingeblazen. Een complete verbouwing is dus niet nodig; het isoleren met cellulose-isolatie is een relatief kleine ingreep.

Interesse of heeft u vragen? Neem contact op met Wesselink Isolatie.