Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Zeewier als isolatie

Architectuurstudio Vandkunsten heeft voor Realdania Byg een houten vakantiehuis ontworpen op het eiland Læsø in Denemarken. Bijzonder aan het vakantiehuis is de toepassing van zeewier als binnen- en buitenisolatie. Bouwmateriaal Zeewier kan 150 jaar lang mee en werd in het verleden ook als bouwmateriaal toegepast. Op het eiland Læsø zijn ook oude zeewierhuizen gerestaureerd. Het huis is super duurzaam (negatieve CO2 footprint!), heeft een mooie zachte gevel en heeft een prettig binnenklimaat. In het nieuwe zeewierhuis zijn twee vakantieappartementen, die staan nu te koop.
(bron: website Bouwwereld, 15 juli 2013)


Cellulose-isolatie is bewezen een zeer duurzame oplossing om uw huis te isoleren. Kijk verder op onze site voor meer informatie over dit milieuvriendelijke en duurzame isolatiemateriaal. Voor verdere vragen of een offerte kunt u altijd contact opnemen met Wesselink Isolatie B.V. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.