Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Nieuwsgierig ondernemen

Milieuvriendelijk isoleren
Milieuvriendelijk isoleren doen we gewoon; voor ons is dit vanzelfsprekend. Maar niet voor iedereen. Om dit steeds gewoner te maken, is dan ook één van onze doelen. Hierbij zoeken en vinden we de juiste balans tussen milieuvriendelijk, reëel en passend isoleren. Ondernemen in dit vak vraagt dus onderzoek en nieuwsgierigheid. Naar nieuwe materialen, werkwijzen en oplossingen per project en per klant. Voor thermische en geluidsisolatie voor particulieren en ondernemers. Bij samenwerkingsprojecten met aannemers, projectontwikkelaars en architecten. In deze zoektocht nemen we u graag mee.

Blijf op de hoogte; lees de blogs
Met open blik ondernemen vinden we vanaf de start van het bedrijf belangrijk. En vanaf nu nemen we u ook mee in ons ‘onderzoekend ondernemen’. We geven niet alleen antwoorden, maar stellen ook vragen. En als we ergens onze twijfels bij hebben, zijn we hier ook open over. De blogs op de website zijn een uitstekende manier om u mee te nemen in onze zoektocht. Volg ons hier om op de hoogte te blijven.

Contact
Wesselink Isolatie is specialist op het gebied van geluidsisolatie en thermische isolatie. Hierbij is ons doel om zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen te gebruiken. Op realistische wijze. We denken mee met u als klant en kijken ook buiten ons vakgebied. Zodat de isolatieoplossing zo effectief mogelijk bijdraagt aan de prettig binnenklimaat. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op.