Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Nationaal Energiebespaarfonds

De Rabobank en de ASN Bank gaan samen met het Rijk het Nationaal Energiebespaarfonds vullen. Met dit fonds kunnen huizenbezitters een goedkope lening afsluiten om energiebesparende maatregelen te financieren. De ASN Bank stort 50 miljoen euro De omvang van het Nationaal Energiebespaarfonds wordt 300 miljoen euro. De Rabobank stort 175 miljoen euro in het fonds en de ASN Bank 50 miljoen euro. Het Rijk voegt daar 75 miljoen euro aan toe. Het Nationaal Energiebespaarfonds houdt zichzelf in stand doordat het uitgeleende geld met rente wordt terugbetaald. Dit geld wordt in het fonds teruggestort, waardoor er steeds opnieuw leningen verstrekt kunnen worden.
Goedkope leningen
De bedoeling is dat particuliere huizenbezitters vanaf begin december een goedkope lening kunnen aanvragen aan het Nationaal Energiebespaarfonds. Deze leningen zijn bedoeld voor energiebesparende maatregelen. Bijvoorbeeld dak-, vloer- en gevelisolatie, zonneboilers, hoogrendementbeglazing en energiezuinige kozijnen. Energierekening en woonlasten omlaag Door te investeren in energiebesparende maatregelen kunnen huiseigenaren hun energierekening omlaag brengen. Doordat de rente van de lening uit het Nationaal Energiebespaarfonds laag is, stijgen hun woonlasten op korte termijn niet. Na het aflossen van de lening zullen de woonlasten structureel dalen.(Bron: www.asnbank.nl)

Wist u dat cellulose-isolatie de perfecte en duurzame oplossing is om uw huis te isoleren bij zowel geluidsisolatie als  thermische isolatie? Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Wesselink Isolatie. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.