Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Informatie over energielabel utiliteitsbouw

Per 1 juli 2014 is het energielabel voor utiliteitsbouw een feit. Voor bestaande utiliteitsbouw is het label al langer verplicht, maar per juli moeten alle bestaande én nieuwe utiliteitsgebouwen een energielabel hebben.
Omdat er nog veel vragen zijn over de invoering, hebben partners van het Lente-akkoord op hun site tekst en uitleg geplaatst en de belangrijkste vragen over het label op een rijtje gezet.
Op de site staat een handleiding die uitleg geeft over de verschillende klassen (G tot en met A++++) en over de totstandkoming en toetsing van een label. Daarnaast is er in overleg met het ministerie van Binnenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een veelgestelde vragenlijst opgesteld. (Bron: De aannemer)


Wist u dat cellulose-isolatie de perfecte en duurzame oplossing is om uw huis te isoleren bij zowel geluidsisolatie als  thermische isolatie? Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Wesselink Isolatie. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.