Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Geluidsisolatie huurwoning Amsterdam

Weten dat de buren thuis zijn, kan fijn zijn. Maar niemand zit te wachten op geluidsoverlast. Ook zijn de meeste mensen erg gesteld op hun privacy. In onzelfstandige woonruimtes – bijvoorbeeld bij het delen van een woning – is het risico op geluidsoverlast groot. Gaat u een zelfstandige woonruimte verbouwen tot meerdere onzelfstandige woonruimtes, of wilt u een woning delen? Bij het omzetten van een zelfstandige woonruimte tot meerdere onzelfstandige woonruimtes, stelt de gemeente Amsterdam voorwaarden aan het geluidsisolatieniveau tussen de nieuwe woonruimtes. Op deze manier wil de gemeente Amsterdam geluidsoverlast in de nieuwe woningen voorkomen.

De voorwaarden op het geluidsisolatieniveau zijn van toepassing op de vloeren en wanden tussen de nieuwe woningen. Gemeente Amsterdam noemt vooral vloeren als aandachtspunt. Welke isolatiemaatregelen men neemt om te voldoen aan de voorwaarden, is niet vastgelegd. Dit is afhankelijk van de constructie en wordt per woning door de gemeente beoordeeld. Het is dan ook handig om een expert in de arm te nemen, die de juiste materialen vakkundig monteert.

Als isolatiespecialist weet Wesselink Isolatie precies welke isolatiemaatregelen nodig zijn om te voldoen aan de eisen. Wesselink Isolatie neemt de uitvoering of het hele proces – van meting tot en met uitvoering en controlemeting – uit handen. De metingen worden uitgevoerd door een ingenieursbureau. Zo weet u zeker dat de geluidsisolatie van de nieuwe woonruimtes voldoet aan de eisen van gemeente Amsterdam. Bent u op zoek naar dé expert op het gebied van geluidsisolatie? Neem dan contact met ons op!