Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Comfort boven luxe. Of is comfort luxe?

Wesselink Isolatie ziet dat de prioriteiten bij een verbouwing, renovatie of het bouwen van een nieuwe woning verschuiven. Waar eerst een mooie keuken of badkamer prioriteit had boven de isolatie, kiezen mensen nu vaker voor een goede thermische en geluidsisolatie. Waarom? En hoe pak je dit aan?

Duurzaam prettig wonen
Sommige klanten ervaren geluidsoverlast of geluidshinder of hebben dit ervaren. Anderen vinden het gewoon fijn om zeker te weten dat het huis waar ze de komende jaren in wonen een rustige plek is. Dan kan het zeker helpen om de geluidsisolerende waarde van de constructie te verbeteren.

‘Eng? Dat begrijpen we!’
Als Wesselink Isolatie in gesprek is met klanten, blijkt dat men het vaak ‘eng’ vindt om geld uit te geven aan geluidsisolatie. Dat is begrijpelijk, want geluidshinder en -isolatie zijn niet zo concreet en gemakkelijk voor te stellen als bijvoorbeeld een nieuwe keuken.

Schakel een expert in
Het is dan ook slim om voor de geluidsisolatie een expert in te schakelen. Een aannemer is namelijk niet per se thuis op dit gebied. Het is zonde om na de verbouwing opnieuw de isolatie te moeten verbeteren. En dat komt vaker voor dan je denkt. Dit speelt vooral bij verbouwingen en renovaties; voor nieuwbouwwoningen wordt de wetgeving steeds aangepast.

Wat doet Wesselink Isolatie?
We streven ernaar de geluidsisolerende waarde van de constructie te verbeteren. Hoe en met welke maatregelen, is afhankelijk van het budget, de wensen en de bouwkundige mogelijkheden. Daarnaast is Wesselink Isolatie goed in het werken met geteste systemen en het interpreteren van meetrapporten. Deze weten we te vertalen in concrete, passende mogelijkheden.

Aan de slag
Wil je weten wat Wesselink Isolatie voor u kan betekenen met betrekking tot de geluidsisolatie een woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op. We denken en werken graag met u mee!

Meer weten?
Wil je meer weten over geluidshinder? Of wil je weten hoe de belangen worden behartigd van degenen die geluidshinder ervaren? Bezoek dan de Nationale Dag van de Geluidshinder op 24 maart. Deze jaarlijkse dag, georganiseerd door de Nederlandse Stichting Geluidshinder, is open voor iedereen. Wesselink Isolatie merkt dat de aanpak van NSG bij veel mensen tot de verbeelding spreekt. Een evenement om volgend jaar niet te missen dus!