Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Cellulose inblazen ‘live’

Altijd al willen willen weten hoe het inblazen van cellulose-isolatie nu echt in zijn werk gaat? De vakmannen hebben een filmpje gemaakt en deze delen we graag! Let vooral op het enthousiasme, vlotte werkwijze en vakkundigheid bij het inblazen van de cellulose-isolatie.  

Cellulose-isolatie
Cellulose-isolatie is een milieuvriendelijk isolatiemateriaal en is eenvoudig toe te passen. Doordat het inblaasbaar is, is het heel geschikt voor na-isolatie van nieuwbouw (houtskelet) woningen, maar ook voor renovatie van oude woningen. Wat het formaat of vorm van de isolatieruimte ook is, cellulose-vezels zijn in te blazen tot een homogene isolatielaag. Belangrijk, want alleen zo’n laag zorgt er voor een goede thermische en geluidsisolatie. 

Vakkundig, enthousiast en betrokken
Wil je meer lezen over hoe een dag eruit ziet van de vakmannen? Lees de blog ‘Dag op de bouw met Dennis’. Van begin tot einde van de dag lees je hier hoe de mannen zich iedere dag inzetten om iedere klant zo goed mogelijk te helpen.

Persoonlijk en professioneel
Een goede afstemming en bespreken van verwachtingen is heel belangrijk. Hieraan gaat een gedegen voorbereiding aan vooraf. Lees de blog ‘Een goede planning, het halve werk’ om te weten te komen hoe de samenwerking en afstemming binnen Wesselink Isolatie en met klanten in zijn werk gaat. 

Onafhankelijk en transparant
Wil je weten wat voor soort projecten Wesselink Isolatie tot nu toe heeft uitgevoerd? Bekijk en lees over de projecten thermische  en geluidsisolatie . Vragen? Informeer wat Wesselink Isolatie voor u kan betekenen.