Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Unifloor Jumpax Basic ondervloer platen 7 mm

Ondervloer speciaal voor linoleum, vinyl en kurk

Jumpax® Basic bestaat uit een 3 mm onderplaat en 4mm bovenplaat die door middel van interactieve lijm met elkaar verbonden worden. Hierdoor ontstaat een perfect gladde ondergrond, waardoor doortekening van oneffenheden in de vloerbedekking nagenoeg wordt uitgesloten. Dit systeem is daarom uitermate geschikt om tapijt, linoleum, vinyl en kurk direct op te verlijmen.

Jumpax® Basic wordt, afhankelijk van de toepassing, altijd gecombineerd met een zwevende onderlaag. Deze droge egalisatie zorgt voor een perfecte en gladde ondergrond voor PVC stroken, linoleum, vinyl en tapijt, maar is ook geschikt voor een grote variëteit andere vloerbedekkingen.
Het gebruik van Jumpax® Basic betekent in de praktijk een enorme besparing van tijd en geld, omdat men nu in staat is om iedere oude ondervloer in zeer korte tijd te veranderen in een super gladde en vlakke ondergrond.

Het gebruik van omslachtige en tijdrovende vloeibare egalisatiemiddelen is hiermee overbodig geworden en het risico van het loskomen van oude egalisatielagen is daarmee uitgesloten.
Jumpax® Basic behaalt met verschillende onderlagen en vloerbedekkingen een contactgeluid reductie van minimaal 10 dB ΔLlin (zie leaflet Jumpax® Heat Isolator en Jumpax® Heat Traditional)*.

Voordelen:

Technische specificaties:

Productinformatieblad fabrikant ››

Leginstructie fabrikant ››

Unifloor Jumpax Classic ondervloer platen 10 mm

Ondervloer speciaal voor linoleum, vinyl en kurk

Jumpax® Classic, ook wel Dual Original genoemd, is een egaliserende en contactgeluidreducerende ondervloer speciaal voor linoleum, vinyl en kurk. Tevens geschikt voor een grote variëteit aan andere vloerbedekkingen. De ondervloer is 10 mm dik en bestaat uit een onderplaat van 3 mm MDF en 3 mm polystyreen. De bovenplaat bestaat uit 4 mm MDF. Beide MDF-lagen zijn voorzien van een interactieve lijm.

Het gebruik van Jumpax® Classic betekent in de praktijk een enorme besparing van tijd en geld, omdat u in staat om in een kort tijdbestek iedere ondervloer te veranderen in een
absoluut vlakke vloer die geschikt is om linoleum, vinyl en kurk direct op te verlijmen. Het gebruik van omslachtige en tijdrovende vloeibare egalisatiemiddelen is hiermee overbodig geworden en het risico van het loskomen van oude egalisatielagen is hiermee uitgesloten.
Jumpax® Classic behaalt met linoleum en PVC een contactgeluidreductie van 10 dB ∆Llin. De ondervloer vloer draagt het NSG keurmerk.

Voordelen:

Technische specificaties:

Productinformatieblad fabrikant ››

Leginstructie fabrikant ››

Unifloor Redupax ondervloer platen 9 mm

Ondervloer speciaal voor (klik) laminaat

Redupax® is al jaren lang de contactgeluid reducerende ondervloer voor click laminaat. De ondervloer is gemaakt van zuiver natuurlijk resthout en is voorzien van een speciale VVP papier laag die ervoor zorgt dat de platen makkelijk te snijden zijn. Vanwege de compacte samenstelling is Redupax® super stabiel en reduceert het bovendien uitstekend het loopgeluid in de ruimte zelf. De ondervloer heeft een hoge mate van thermische isolatie en een egaliserend vermogen tot maximaal 3 mm.
Redupax® behaalt in combinatie met click laminaat een contactgeluidreductie van 10 dB ∆Llin en draagt het NSG keurmerk.

Voordelen:

Technische specificaties:

Productinformatieblad fabrikant ››

Leginstructie fabrikant ››

Renoboard is een innovatieve en zeer efficiënte ondervloerplaat die zowel het luchtgeluid als het contactgeluid op een houten draagvloerconstructie aanzienlijk reduceert. Met slechts een opbouwhoogte van 9 mm is Renoboard uitermate geschikt voor renovatie en transformatie toepassingen. 

Renoboard is een milieuvriendelijke ondervloerplaat die is opgebouwd uit speciaal met zilverzand gevuld karton. De Renoboard® platen worden zwevend geplaatst en los tegen elkaar aan gelegd. Op deze manier kan de ondervloer zeer snel gelegd worden wat tijd en geld bespaart. Indien de platen op maat gemaakt moeten worden, kan dit eenvoudig door de platen in de breedte door te snijden. De kanalen die dan ‘open’ liggen kunnen gemakkelijk weer afgeplakt wordt met de bijgeleverde tape. 

Renoboard reduceert het contactgeluid op een geïsoleerde houten draagvloer in combinatie met click laminaat, lamelparket en duoplank met meer dan 10 dB en is daarmee uniek in zijn soort. 

Renoboard verbetert het luchtgeluid op een geïsoleerde houten draagvloer met 5 dB! 

Renoboard is de eerste ondervloer op de Nederlandse markt die een NSG label heeft gekregen voor een 10 dB contactgeluidreductie op een houten draagvloer. Daarnaast heeft Renoboard het CE-label waarmee het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese regelgeving.

Toepassing

Contactgeluid reducerende ondervloerplaat voor houten draagvloeren, in combinatie met laminaat, lamelparket en duoplank.

Productinformatieblad fabrikant ››

Leginstructie fabrikant ››

 

Unifloor Soundkiller ondervloer platen 15 mm | 10 dB

Ondervloer speciaal voor lamelparket en duoplank

Unifloor Soundkiller ondervloer platen zijn 15 mm dik en bestaan uit een geluiddempend softboard voorzien van een VVP-papierlaag. Deze papierlaag zorgt dat houtvezels niet loskomen en tussen en onder de platen kunnen komen. Unifloor Soundkiller is onder andere geschikt als ondervloer voor lamelparket en  2-laags lamelplank (duoplank) maar ook andere houten afwerkvloeren.

Soundkiller reduceert niet alleen contactgeluid uitstekend maar heeft ook een groot effect op loopgeluiden. Daarnaast heeft de ondervloer goede warmte isolerende eigenschappen en hebben de platen een egaliserende werking tot 3 mm.

Voordelen:

Technische specificaties:

Certificaat NSG Geluidkeurmerk (Lamelparket) ››

Certificaat NSG Geluidkeurmerk (Duoplank) ››

Productinformatieblad fabrikant ››

Leginstructie fabrikant ››

Unifloor Thermofelt ondervloer platen 7 mm

Ondervloer speciaal voor tapijt en vloerbedekking

Thermofelt één van de meest bekende en meest verkochte ondervloeren voor tapijt, tapijttegels en andere vormen van vloerbedekking. Deze zeer betrouwbare ondervloer behoort al ruim 30 jaar in ons assortiment.
Veelvuldig getest door de diverse erkende instituten, laat Unifloor Thermofelt de betrouwbare resultaten voor zich spreken: Goede prestaties op het gebied van akoestische- en contactgeluidsreductie, hoog thermisch isolatievermogen, vocht- en schimmelwerende kwaliteit en een langere levensduur van het tapijt. Daarnaast egaliseert het de ondervloer.

Voordelen:

Technische specificaties:

Productinformatieblad fabrikant ››

Leginstructie fabrikant ››