Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Tenmat Firefly brandkap FF130

De Tenmat Firefly FF130 brandkap wordt toegepast als brandwerende bescherming rond inbouwspots bij het open-blow isoleren van lofts met vlokken isolatie als cellulose. Ook is deze toepasbaar bij plafonds die van de bovenzijde bereikbaar zijn tijdens installatie van de brandkap. Denk hierbij aan een nog op te bouwen plafond of een systeemplafond die naderhand met vlokken isolatie worden geïsoleerd. De Tenmat brandkap is onder andere geschikt voor halogeen spots tot 50 Watt en kan temperaturen aan tot 1000 ºC. Installatie van de brandkap moet van bovenaf gebeuren en is niet door het gat van de spot te duwen zoals bij de FF130R . Zie hiervoor ook onderstaande video. Maten: 240 x 250 x 150 mm (l x b x h).

Bij het plaatsen van inbouw spots in een plafond met aan de bovenzijde een loft met  vlokken isolatie is een Tenmat brandkap een noodzakelijk product.

Voordelen van de Tenmat FF130 brandkap:

Website fabrikant: Tenmat

Tenmat Firefly brandkap FF130R

De Tenmat Firefly FF130R brandkap wordt toegepast in plafonds met cellulose-isolatie als brandwerende bescherming rond inbouwspots. De Tenmat brandkap is onder andere geschikt voor halogeen spots tot 50 Watt en kan temperaturen aan tot 1000 ºC. Ook is de brandkap zeer eenvoudig te installeren. Maat: 200×220 mm.

Bij het plaatsen van inbouw spots in een plafond met cellulose-isolatie is de Tenmat brandkap een noodzakelijk product.

Voordelen van de Tenmat FF130R brandkap:

Website fabrikant: Datasheet Tenmat

Tenmat Firefly brandkap FF135

De Tenmat Firefly FF135 brandkap wordt toegepast als brandwerende bescherming rond grotere inbouwspots, lampen of inbouw speakers bij met cellulose-isolatie geïsoleerde plafonds. De Tenmat brandkap is onder andere geschikt voor halogeen spots tot 50 Watt en kan temperaturen aan tot 1000 ºC. Installatie van de brandkap moet van bovenaf gebeuren en is niet door het gat van de spot te duwen zoals bij de FF130R. De brandkap kan bijvoorbeeld ook in een systeemplafond worden toegepast waarop isolatie wordt aangebracht. Maten: 430 x 430 x 273 mm (l x b x h).

Bij het plaatsen van grotere inbouw spots of speakers in een plafond met vlokken isolatie is een Tenmat brandkap een noodzakelijk product.

Voordelen van de Tenmat FF135 brandkap:

 

Website fabrikant: Tenmat