Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Akoestische randstrookisolatie zwevende dekvloeren

Akoestische randstrookisolatie (isolatieband) wordt toegepast als aansluiting tussen een zwevende dekvloer en verticale delen (de muur). Het isolatieband dicht de ruimte tussen de ondervloerplaat en de muur op een ontkoppelde (trillingsvrije) manier.

Producteigenschappen akoestische randstrookisolatie:

Akoestische voorzetwand

Wesselink Isolatie biedt het handige afbouw systeem voor het maken van hoogwaardige akoestische voorzetwanden met cellulose-isolatieplaten. Het samengestelde bouwpakket kunt u per mbij ons bestellen. Het afbouw systeem voor deze akoestische voorzetwand is in een drietal diktes verkrijgbaar. Wij raden in veel gevallen de dikte 110 mm aan aangezien er dan sprake in van een minimal ruimte verlies tegen goede akoestische prestaties.

Wat wordt meegeleverd:

Het afbouw systeem wordt geleverd in beschikbare afmetingen en zal op maat gezaagd of gesneden moeten worden. Bij het uitrekenen van de hoeveelheden gaan we uit van snijverlies (5%). Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn adviseren wij u bij uw bestelling naast het aantal vierkante meters de afmeting van de wand door te geven.

Na montage van de wand kan deze afgewerkt worden door een stukadoor of middels het plamuren van de plaatnaden en de schroefgaten (niet opgenomen). Vervolgens kan de wand in elke gewenste kleur worden afgewerkt of worden voorzien van wandbekleding.

De hoogwaardige isolatieplaten bestaan uit geperste cellulose-vezels en zijn volledig ecologisch en onschadelijk voor mens en milieu. Daarnaast biedt dit materiaal zeer goede isolerende eigenschappen op het gebied van geluid én warmte.

Op verzoek kunnen wij in veel gevallen uw bestelling ook op hoogte leveren. Vraag vrijblijvend naar de kosten en de mogelijkheden.

 

Ontkoppelingsbeugel (Wand en Plafond)

De ontkoppelingsbeugel voor wand en plafond wordt toegepast bij akoestische voorzetwanden en vrijdragende plafonds. De ontkoppelingsbeugeljes zorgen dat een nieuw constructie zoals een wand of plafond trillingsvrij wordt verboden aan de bestaande constructie. Dit komt de geluidsisolatie ten goede.

Technische specificaties:

Polypress ondervloer SG 120 (20 mm)

Polypress ondervloerplaten (SG 120) zijn uiterst geschikt voor gebruik als ondervloer door de geluiddempende eigenschappen. Polypress ondervloerplaten worden dan ook veelvuldig gebruikt in zwevende dekvloer systemen maar zijn ook los toepasbaar als enkele laag onder een (harde) afwerkvloer als parket, laminaat of hardhouten vloeren.

Red Devil OneTime renovatie pasta (plamuur)

Red Devil OneTime is een kant en klare renovatie pasta (plamuur) voor het repareren van gaten, scheren en barsten in muren en plafonds. OneTime is zeer lichtgewicht, krimpt amper en droogt snel en spierwit op. Met een maximale vuldiepte van 3 cm is Red Devil OneTime geschikt voor de meeste reparatie en afwerk werkzaamheden. Zo ook het opvullen en afwerken van inblaas gaten na het aanbrengen van cellulose-isolatie in plafond en muren.

Voordelen Red Devil OneTime:

Technische gegevens:

Akoestische zwevende dekvloer (40 mm)

Wesselink Isolatie biedt een compleet afbouw systeem (bouwpakket) voor het leggen van een hoogwaardige geluidsisolerende zwevende dekvloer. De dekvloer werkt effectief tegen contactgeluiden en loopgeluiden en heeft een dikte van 40 mm. Dit samengestelde bouwpakket is per m2 te bestellen en bevat alle benodigde onderdelen voor een professioneel resultaat.

Deze akoestische zwevende dekvloer is toepasbaar onder vrijwel elke afwerkvloer zoals parket, laminaat, massieve vloeren, tapijt, zeil of linoleum.

Wat wordt meegeleverd:

Het afbouw systeem wordt per m2 geleverd in beschikbare maten en zal zelf op maat gemaakt en versneden moeten worden. Bij het berekenen van de hoeveelheid gaan wij uit van een snijverlies van 5%.

Geeft bij het bestellen van dit bouwpakket voor een zwevende dekvloer het benodigde aantal m2 op. Wij nemen daarna contact met u op voor het bespreken van uw specifieke situatie zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.