I.v.m. de drukte zijn wij op dit moment niet in staat om nieuwe projecten in behandeling te nemen. Materialen bestellen (webshop) is wel mogelijk. Onze excuses voor het ongemak.

x

Kies hier je oplossing

tussenvloer
Geluidsisolatie plafonds: akoestisch plafond
tussenvloer

Cellulose-isolatie

Cellulose vlokken worden naadloos ingeblazen via gaten in je plafond aan de onderkant.

Geluidsisolatie plafonds: akoestisch plafond

Akoestisch plafond

Een vrijdragend akoestisch plafond wordt onder de balkconstructie gemonteerd.

Geluidsisolatie van plafonds

Wesselink Isolatie kan de geluidsisolatie van je plafond op twee manieren verbeteren: Het isoleren van een houten verdiepingsvloer (via het plafond) met cellulose-isolatie is een eenvoudige ingreep met een grote verbetering in geluidsisolatie. Vrijdragende akoestische plafonds bieden uitkomst bij zwaardere vormen van overlast.

Wesselink Isolatie is specialist op het gebied van geluidsisolatie voor plafonds en helpt u graag met een passende oplossing. Neem contact met ons op voor advies op maat of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Na isoleren van bestaand plafond met cellulose

We gebruiken regelmatig cellulose als geluidsisolatie van plafonds bij het isoleren van houten verdiepingsvloeren. Het materiaal kan namelijk eenvoudig ingeblazen worden in de lege ruimte tussen plafond en vloer. Het isoleren gebeurt via enkele gaten in het plafond of de bovenvloer, die naderhand netjes worden dichtgemaakt. De ecologische cellulose-isolatie is dan ook de meest eenvoudige en efficiënte vorm van plafondisolatie. Het cellulose materiaal bestaat uit losse vlokken en gaat daardoor gemakkelijke rondom leidingen en in alle hoeken en kieren in het plafond zitten. Dit zorgt voor een naadloze en homogene isolatielaag, iets wat met losse isolatieplaten vrijwel niet mogelijk is en de geluidsisolatie van je plafond zeer ten goede komt. Daarnaast hoeft niet het hele plafond verwijderd te worden, wat voor kostenbesparing en tijdwinst zorgt.

Cellulose-isolatie zorgt voor een sterke verbetering in isolatie van luchtgeluid. Ook loopgeluiden worden doffer omdat de klankkast tussen vloer en plafond volledig wordt gevuld.

Eigenschappen

  • Cellulose-isolatie: kleine ingreep, groot resultaat.
  • Cellulose-isolatie dempt het klankkasteffect bij houten verdiepingsvloeren.
  • Ons akoestisch plafond biedt uitkomst bij zware overlast.
  • Een rustiger huis, meer comfort en privacy.
  • Wij werken zoveel mogelijk met milieuvriendelijke materialen.

Bij deze oplossing kies je voor 100% biobased. Een combinatie van geluidsisolatie en thermische isolatie in één.

biobased materiaal

Biobased

Cellulose-isolatie is een biobased isolatiemateriaal met een een positieve MKI score.

bedrijfsvoering

Montage cellulose-isolatie

De werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers die de werkzaamheden dagelijks uitvoeren.

Geluidsisolatie huis

Resultaat

Cellulose-isolatie is zorgt ervoor dat het klankkast effect minder wordt daarnaast geeft het een verbetering van de geluidsisolatie.

Monteren van een akoestisch ontkoppelt plafond

Een vrijdragend akoestisch plafond biedt uitkomst bij zwaardere vormen van overlast. Bij deze vorm van geluidsisolatie voor plafonds plaatsen wij een nieuw vrijdragend (trillingsvrij) en zeer goed geïsoleerd plafond. Soms vervangen wij het oude plafond, maar vaak plaatsen we deze over het huidige plafond. In de constante spouw tussen de bovenvloer en het nieuwe plafond wordt vervolgens cellulose-isolatie geblazen. Op deze manier krijgt je plafond meer massa en komt er een extra isolatielaag tussen het plafond en de vloer.

Bij de installatie letten wij er op dat het plafond vrijdragend (trillingsvrij) komt te hangen van de huidige muren en plafonds. Hierdoor dringen indirecte geluidstrillingen niet meer door tot jouw woonlaag, omdat de bestaande constructie en het nieuwe plafond ontkoppeld zijn.

 

Eigenschappen

  • De beste manier om een houten verdiepingsvloer te isoleren.
  • Op vele manieren op te bouwen en aan te passen aan uw sitatie.
  • Ons akoestisch plafond biedt uitkomst bij zware overlast.
  • Een rustiger huis, meer comfort en privacy.
  • Wij werken waar mogelijk met milieuvriendelijke materialen.

Wij regelen ook geluidsisolatie voor:
Muren
Vloeren

biobased materiaal

Materialen

Akoestische plafonds worden gerealiseerd met hoogwaardige materialen om de beste akoestische resultaten te bereiken. Daarnaast zijn deze materialen deels biobased.

bedrijfsvoering

Montage akoestisch plafond

Wij monteren dagelijks akoestische plafondsystemen en zorgen daarom bij de montage voor de juiste detaillering waardoor er geen afbreuk wordt gedaan aan de akoestische kwaliteiten van het plafond.

Geluidsisolatie huis

Resultaat

De beste oplossing voor het tegen gaan van contactgeluid van de bovengelegen etage. Daarnaast ook de beste oplossing voor horeca gelegenheden.

>> Vrijblijvende offerte aanvragen

Door onderstaand formulier in te vullen, vraagt u eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte bij ons aan