Kies hier een oplossing

Voorzetwand

Realiseren van akoestische voorzetwanden om burengeluid te reduceren.

Scheidingswand

Realiseren van scheidingswanden voor het splitsen van ruimtes.

Muurisolatie

Steenachtige muren in oudere woningen of dunne tussenwanden bieden vaak te weinig geluidsisolatie voor de huidige normen. Het resultaat is geluidsoverlast van naastgelegen panden. Met een goed geconstrueerd akoestische voorzetwandsysteem kunnen wij dit probleem aanzienlijk verminderen. Naast het verminderen van burengeluid kunnen wij in een ruimte ook een scheidingswand maken met een hoge geluidsisolerende werking. Projecten worden daar waar mogelijk met biobased materialen uitgevoerd.

Akoestische voorzetwand voor een bestaande muur

akoestische voorzetwand

Muurisolatie in de vorm van een akoestische voorzetwand is dé oplossing voor het verbeteren van de geluidsisolatie met naastgelegen buren. Voor de bestaande bouwmuur wordt een geluidsisolerende akoestische wand geplaatst. Door een luchtdichte en ontkoppelde constructie te realiseren en de massa te verhogen behalen we een goede geluidsvermindering. Daarnaast zorgt de vulling met circulaire isolatieplaten voor een goede demping van de lage tonen.

Voor hoogwaardige muurisolatie is de keuze voor goede materialen en een professionele uitvoering van essentieel belang. Kleine detailfouten in de constructie kunnen namelijk de geluidsisolerende waarde van de wand significant verminderen. Wesselink Isolatie heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van akoestische wandsystemen en staat dan ook voor de hoogste kwaliteit. Daarnaast isoleren we een deel van het plafond om omloopgeluid via het plafond te verminderen indien het een houten constructie is.

Eigenschappen

  • De oplossing voor het reduceren van burengeluid in gebouwen.
  • Privacy oplossing voor uw woning, horecapand of bedrijfsruimte
  • Wij letten op de charme van uw gebouw bij de realisatie van de akoestische voorzetwand.
  • Gering ruimteverlies van slechts 85 – 120 mm.
  • Gezonde oplossing voor mens en milieu
biobased materiaal

Materiaal

Bij het realiseren van akoestische wandsystemen maken wij de beste keus voor geluidswering en duurzame materialen.

bedrijfsvoering

Uitvoering

De wand wordt geplaatst door ons eigen team van gespecialiseerde medewerkers. Daarnaast werken we CO2 neutraal door onze uitstoot transparant te compenseren.

isoleren

Comfort

Door het plaatsen van een akoestische voorzetwand verhoogt u het leefcomfort in uw woning.

Akoestische scheidingswand voor het verdelen van een ruimte

tussenwand

In praktijkruimtes of kantoren worden vaak privacy gevoelige gesprekken gevoerd. Het ongestoord kunnen praten met uw patiënt zorgt voor een rustige en betrouwbare omgeving . Wesselink Isolatie biedt akoestische scheidingswanden voor kantoren en praktijkruimtes die geluidsoverlast tegengaan en de privacy verhogen. De te realiseren wand bestaat uit twee akoestische voorzetwanden die met tussenruimte van elkaar worden geplaatst. Dit systeem kan geplaatst worden op houten verdiepingsvloeren door het geringe gewicht en biedt daarmee een goede oplossing in oudere gebouwen en monumenten.

Voordelen

  • Een rustige behandelkamer.
  • Zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biobased materialen.
  • Gezonde oplossing voor mens en milieu
biobased materiaal

Welk materiaal

Wesselink werkt met biobased materialen als cellulose, houtvezel en katoen in plaats van bijvoorbeeld glaswol of steenwol.

bedrijfsvoering

Co2 Neutraal

Er bestaan een hoop isolatiebedrijven en slechts een handvol werkt met biobased materialen. Waar Wesselink zelfs nóg een stap verder zet.

isoleren

Wat voor een dak

Wesselink Isolatie realiseert een reductie van 30% van de uitstoot van CO2 door het verlagen van het energiegebruik in gebouwen.

>> Vraag een vrijblijvende offerte aan

Door onderstaand formulier in te vullen, vraag je eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte bij ons aan.