Kies hier waar je geluidsisolatie wil aanbrengen

Geluid isolatie plafond
Vloerisolatie
Geluid muur
Geluid isolatie plafond

Plafond

Plafondisolatie zoals een hoogwaardig vrijdragend akoestisch plafond of het snel aan te brengen cellulose-isolatie.

Vloerisolatie

Vloer

Vloerisolatie in de vorm van een zwevende dekvloer of het vullen van de houten verdiepingsvloer met cellulose-isolatie.

Geluid muur

Muur

Muurisolatie zoals een geluidsisolerende akoestische voorzetwand voor woningen, praktijkruimtes of kantoren.

Geluidsisolatie

Geluidsoverlast van buren of de omgeving komt erg veel voor. Zo kan de oorzaak liggen bij een houte verdiepingsvloer in bijvoorbeeld jaren ’30 woningen of zijn muren te dun om geluid voldoende te dempen. Als specialist op het gebied van geluidsisolatie leveren en monteren wij de juiste geluidsisolatie voor uw woning of bedrijfspand.

Wesselink Isolatie biedt verschillende oplossingen in de vorm van plafondisolatie, vloerisolatie en muurisolatie. Waar mogelijk werken wij met cellulose-isolatie, dat zonder verbouwing ingeblazen kan in bestaande houten verdiepingsvloeren of wanden.

Meer leren over geluid

Contact geluid

Contactgeluid

Bij contactgeluid worden geluidstrillingen direct van de bron overgebracht op een constructie. Een goed voorbeeld van contactgeluid is het horen van loopgeluiden van de bovenburen of een centrifugerende wasmachine. Bij het tegengaan van contactgeluid ligt de focus op het ontkoppelen van constructies en het aanbrengen van demping en massa.

Flankerend geluid

Flankerend geluid

Met flankerend geluid wordt geluid bedoeld dat via een doorlopende constructie bij de ontvanger komt. Denk bij een doorlopende constructie aan bijvoorbeeld een muur die omhoog loopt naar meerdere verdiepingen. Ook bij het tegengaan van flankerend geluid ligt de focus op het ontkoppelen van constructies en het aanbrengen van demping en massa.

Lucht geluid

Luchtgeluid

Bij luchtgeluid ‘reizen’ geluidstrillingen van de bron door de lucht naar de ontvanger. In tegenstelling tot contactgeluid is er dus geen direct contact met een constructie. Denk hierbij aan praatgeluiden of bijvoorbeeld muziek- en tv geluiden. Bij het tegengaan van luchtgeluid ligt de focus op het dichten van kieren en het aanbrengen van demping en massa.

>> Vrijblijvende offerte aanvragen

Door onderstaand formulier in te vullen, vraagt u eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte bij ons aan