I.v.m. de drukte zijn wij op dit moment niet in staat om nieuwe projecten in behandeling te nemen. Materialen bestellen (webshop) is wel mogelijk. Onze excuses voor het ongemak.

x

Kies hier waar je geluidsisolatie wil aanbrengen

Geluidsisolatie plafond
Geluidsisolatie vloer
Geluidsisolatie muur
Geluidsisolatie plafond

Plafond

Plafondisolatie zoals een hoogwaardig vrijdragend akoestisch plafond of het snel aan te brengen cellulose-isolatie.

Geluidsisolatie vloer

Vloer

Vloerisolatie in de vorm van een zwevende dekvloer of het vullen van de houten verdiepingsvloer met cellulose-isolatie.

Geluidsisolatie muur

Muur

Muurisolatie zoals een geluidsisolerende akoestische voorzetwand voor woningen, praktijkruimtes of kantoren.

Geluidsisolatie

Geluidsoverlast van de buren of de omgeving komt erg veel voor. Zo kan de oorzaak liggen bij een houten verdiepingsvloer in bijvoorbeeld jaren ’30 woningen. Of de muren zijn te dun om het geluid voldoende te dempen. Als specialist op het gebied van geluidsisolatie leveren en monteren wij de juiste geluidsisolatie voor jouw woning of bedrijfspand.

Wesselink Isolatie biedt verschillende oplossingen in de vorm van plafondisolatie, vloerisolatie en muurisolatie. Waar mogelijk werken wij met cellulose-isolatie, dat zonder verbouwing ingeblazen kan in bestaande houten verdiepingsvloeren of wanden. Isolatie met cellulose vermindert geluidsoverlast én verlaagt je energiekosten.

Geluidsisolatie voor verschillende soorten geluid

Geluidsisolatie contactgeluid

Contactgeluid

Bij contactgeluid worden geluidstrillingen direct van de bron overgebracht op een constructie. Een goed voorbeeld van contactgeluid is het horen van loopgeluiden van de bovenburen of een centrifugerende wasmachine. Bij het tegengaan van contactgeluid ligt de focus op het ontkoppelen van constructies en het aanbrengen van demping en massa.

Geluidsisolatie flankerend geluid

Flankerend geluid

Met flankerend geluid wordt geluid bedoeld dat via een doorlopende constructie bij de ontvanger komt. Denk bij een doorlopende constructie aan bijvoorbeeld een muur die omhoog loopt naar meerdere verdiepingen. Ook bij het tegengaan van flankerend geluid ligt de focus op het ontkoppelen van constructies en het aanbrengen van demping en massa.

Geluidsisolatie luchtgeluid

Luchtgeluid

Bij luchtgeluid ‘reizen’ geluidstrillingen van de bron door de lucht naar de ontvanger. In tegenstelling tot contactgeluid is er dus geen direct contact met een constructie. Denk hierbij aan praatgeluiden of bijvoorbeeld muziek- en tv geluiden. Bij het tegengaan van luchtgeluid ligt de focus op het dichten van kieren en het aanbrengen van demping en massa.

>> Vrijblijvende offerte aanvragen

Door onderstaand formulier in te vullen, vraagt u eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte bij ons aan