Wij zijn i.v.m. onze vakantie gesloten t/m 16 augustus. Je (Aan)vragen en bestellingen zullen wij vanaf dan z.s.m. in behandeling nemen.

x

Upcyclen. Dat is écht milieuvriendelijk en duurzaam. Upcyclen is niet alleen hergebruik, maar het opwaarderen tot een net zo waardevol of waardevoller product. Everuse in Sneek maakt isolatiematten door oud papier te ‘upcyclen’. Zo toveren ze afval om tot een kwalitatief hoogwaardig isolatieproduct. Het geüpcyclede product is oneindig in deze vorm te gebruiken en dus circulair. Aan het einde van de levensduur, verwerkt Everuse het product namelijk opnieuw tot een flexibele isolatiemat. De isolatiematten zijn dan ook cradle-to-cradle-gecertificeerd.

100% afval, 100% lokaal geproduceerd
De isolatieplaten zijn gemaakt van cellulose, afkomstig uit oud papier en karton. Al het gebruikte papier en karton komt uit Nederland. In de fabriek in Sneek verwerken vakmensen het ‘afval’ tot flexibele isolatiematten. Lokale productie dus, die onze CO2-uitstoot verder reduceert. Dit past zeer goed binnen de gedachte van de circulaire economie.

Uitstekende kwaliteit
Everuse Isolatiematten zijn niet alleen duurzaam. Ze zijn ook van uitstekende kwaliteit. Ze hebben geweldige akoestische eigenschappen; bij testen door DPA Caubergh-Huygen bleken de isolatiematten de best-in-class. De matten zijn thermisch isolerend en vochtregulerend, wat voor een comfortabel binnenklimaat zorgt. Ze voldoen aan hoge, Europese brandveiligheidsnormen. De isolatiematten zijn niet brandbaar, er komt geen schadelijke rook vrij en er vallen geen brandende druppels vanaf.

Milieuvriendelijk en eenvoudig in gebruik
Het product is milieuvriendelijk en eenvoudig te verwerken. Er is geen bijzondere apparatuur nodig – zoals bij het inblazen van cellulosevezels – en er komt geen stof vrij. Ook levert cellulose geen irritatie op aan de huid en luchtwegen.

Everuse bestellen
De flexibele, circulaire isolatiematten kunt u bij Wesselink Isolatie bestellen. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk en een goed presterend isolatieproduct? Bekijk en bestel het in onze groothandel webshop.