Bouwvaksluiting van 1 aug t/m 25 augustus. Wij versturen uw order na de 25ste. I.v.m. de drukte zijn wij op dit moment niet in staat om nieuwe projecten in behandeling te nemen. Materialen bestellen (webshop) is wel mogelijk. Onze excuses voor het ongemak.

x

Akoestische randstrookisolatie zwevende dekvloeren

Akoestische randstrookisolatie (isolatieband) wordt toegepast als aansluiting tussen een zwevende dekvloer en verticale delen (de muur). Het isolatieband dicht de ruimte tussen de ondervloerplaat en de muur op een ontkoppelde (trillingsvrije) manier.

Producteigenschappen akoestische randstrookisolatie:

Kurkdop 87 mm

Kurkdoppen worden gebruikt bij het dichten van gaten na het isoleren met o.a. cellulose- en houtvezelisolatie. De kurk loopt conisch en zorgt daarom voor een goede dichte afsluiting. De kurk kan worden toegepast in wanden, vloeren en plafonds.

Afmeting 87 x 25 mm

Nevima IVI-Directhanger

De Nevima IVI-Directhanger wordt toegepast bij een combinatie een vrijdragend plafond. De IVI Directhanger zorgt hierbij voor een trillingvrije ophanging van de plafondconstructie bestaande uit metalen C profielen aan de bestaande constructie. De directverbinder is hierbij verstelbaar voor lengtes tussen de 70 en 115 mm. Hierdoor kan het product zeer goed worden gebruikt voor ongelijke ondergronden. De IVI Directhanger van Nevima is geschikt voor 27 x 60 mm metalen C profielen.  Het product is uitgevoerd in 1 mm verzinkt staal in combinatie met 10 mm hoogwaardig synthetisch vilt.

Technische eigenschappen:

Materiaal:– 1 mm sendzimir verzinkt staal
H x B x L:70/115 x 80 x 95 mm
Vilt:10 mm dik
Eigenschappen:Synthetische vezel; blijvend elastisch; verouderingsbestendig; kierdichtend en trillingdempend. Bestaat voor 100% uit hergebruikte materialen.
Website fabrikant:Nevima IVI Directhanger

 

Nevima IVI-Kruisverbinder

De Nevima IVI-Kruisverbinder wordt toegepast bij een combinatie van zowel een akoestische voorzetwand als een vrijdragend plafond. De Kruisverbinder zorgt hierbij voor een trillingvrije koppeling tussen de twee constructies. De kruisverbinder is geschikt voor 27 x 60 mm metalen C profielen en is uitgevoerd in 1 mm verzinkt staal in combinatie met 13 mm hoogwaardig synthetisch vilt.

Technische eigenschappen:

Materiaal:– 1 mm sendzimir verzinkt staal
H x B x L:65 x 60 x 80 mm
Vilt:13 mm dik
Eigenschappen:Synthetische vezel; blijvend elastisch; verouderingsbestendig; kierdichtend en trillingdempend. Bestaat voor 100% uit hergebruikte materialen.
Website fabrikant:Nevima IVI Kruisverbinder

 

Nevima randstrook zelfklevend vilt 24 mm

Vilten randstrook voor akoestische ontkoppeling van zwevende dekvloeren

De Nevima randstrook wordt toegepast als ontkoppeling tussen een zwevende dekvloer (zoals de Nevima Nevidek Pro) en de muur. Dit zorgt voor maximaal resultaat als het gaat om geluidsisolatie en helpt contactbruggen voorkomen. De randstrook is 24 mm breed en wordt op een rol geleverd van 10 meter lang. De strook bestaat uit hoogwaardig vilt met blijvende akoestische werking en kan eenvoudig via de zelfklevende laag op de muur aangebracht worden.

Voordelen:

Technische specificaties:

Nevima randstrook zelfklevend vilt 28 mm

Vilten randstrook voor akoestische ontkoppeling van zwevende dekvloeren

De Nevima randstrook wordt toegepast als ontkoppeling tussen een zwevende dekvloer (zoals de Nevima Nevidek Pro) en de muur. Dit zorgt voor maximaal resultaat als het gaat om geluidsisolatie en helpt contactbruggen voorkomen. De randstrook is 28 mm breed en wordt op een rol geleverd van 10 meter lang. De strook bestaat uit hoogwaardig vilt met blijvende akoestische werking en kan eenvoudig via de zelfklevende laag op de muur aangebracht worden.

Voordelen:

Technische specificaties:

Pro Clima EXTOSEAL MAGNOV tape

Pro Clima EXTOSEAL MAGNOV tape is een uiterst rekbaar kleefband voor luchtdichte aansluitingen van alle doorboringen en doorvoeren zoals buizen, kabels, balken. Denk hierbij aan het luchtdicht afdichten van de naad rond een buis of leiding die door een luchtdichte en/of dampremmende folie gaat. Zo blijft de isolatiewaarde en luchtdichtheid van de folie behouden.

Voordelen:

Technische specificaties:

Drager:Elastische PE dragerfolie
Materiaal:Butyrubber
Afdeklaag:gesiliconiseerde PE-folie
Temperatuurbestendigheid:langdurig 20 °C tot 80 °C
Verwerkingstemperatuur:5 °C tot 35 °C; ’s nachts vorstvrij

 

Website fabricant ››

Datasheet››

Pro Clima Orcon F kit

Pro Clima Orcon F kit is een duurzaam en elastisch aansluitkleefmiddel voor binnen en buiten. Voor de aansluiting van alle soorten dampremmen, bv. pro clima INTELLO, PE-, PA-, PP- en aluminiumfolies evenals onderdak- en gevelbanen op aangrenzende constructieonderdelen.

Inhoud: 310 ml (cartouche) of 600 ml (lijmworst). Per stuk leverbaar.

Voordelen:

Technische specificaties:

Materiaal:dispersie op basis van acrylzuur- copolymeren, bescherming tegen bevriezing: ethanol, vrij van weekmakers, halogenen
Verwerkingstemperatuur:-10 °C tot 50 °C
Temperatuurbestendigheid:langdurig van -20 °C tot 80 °C
Opslag:< -20 °C, koel en droog

 

Website fabricant ››

Datasheet ››

Pro Clima Tescon VANA tape (30m)

Pro Clima Tescon Vana tape maakt onderdeel uit van het Pro Clima Intello afdichtingssysteem en wordt gebruikt in combinatie met de Pro Clima Intello en Intello PLUS dampremmende folie. De tape zorgt voor perfecte afdichting van naden bij het aanbrengen van dampremmende folies.

Voordelen:

Technische specificaties:

Drager:speciaal vlies uit PP
Lijm:waterbestendige SOLID-Lijm
Afdekpapier:gesiliconiseerd papier
Temperatuurbestendigheid:langdurig -40 °C tot 90 °C
Verwerkingstemperatuur:vanaf -10 °C
Blootstelling aan weersinvloeden:6 maanden
Lengte rol:30 meter
Breedte rol:60 mm

Website fabricant ››

Datasheet››

Profit Multi Purpose gatenboor

Verkrijgbaar in 86 mm, 105 mm & 121 mm

Door de unieke hardmetalen tanden en de goede afvoer van de spanen door de grote sleuven is de Profit Multi Purpose gatenzaag tot 5x sneller dan andere bimetalen gatenzagen.
Deze gatzaag is speciaal geselecteerd voor het maken van gaten ten behoeve van het (na-)isoleren van constructiedelen met cellulose-isolatie zoals plafonds en houten verdiepingsvloeren. De zaag is geschikt voor hout, maar ook voor zachte steensoorten als gipsplaat en stucwerk. De ronde gaten zijn na het isoleren met een inblaasmachine perfect af te dingen met een conische kurk.

Gatenzaag inclusief centreerboor.

Diameter: 86 mm, 105 mm & 121 mm

Red Devil OneTime renovatie pasta (plamuur)

Red Devil OneTime is een kant en klare renovatie pasta (plamuur) voor het repareren van gaten, scheren en barsten in muren en plafonds. OneTime is zeer lichtgewicht, krimpt amper en droogt snel en spierwit op. Met een maximale vuldiepte van 3 cm is Red Devil OneTime geschikt voor de meeste reparatie en afwerk werkzaamheden. Zo ook het opvullen en afwerken van inblaas gaten na het aanbrengen van cellulose-isolatie in plafond en muren.

Voordelen Red Devil OneTime:

Technische gegevens:

SIGA Rissan 60 tape

SIGA Rissan 60 tape is een veelzijdige afdichtingstape die met name geschikt is voor het luchtdicht afdichten van ronde doorvoeren, zoals bijvoorbeeld kabels en leidingen. Toepasbaar aan de binnenzijde van een gebouw.

Toepasbaar op de volgende ondergronden:

Toepasbaar i.c.m. de volgende dampremmende lagen en dampdicht lagen (folies):

Technische gegevens

Lengte per rol25 m
Breedte60 mm
Verpakt per10 rol
Gewicht0.635 kg per rol
Materiaalgewapende PE film, elastisch, groen transparant
sd-waarde40 m
Temperatuursbestendigheid-40 °C tot 100 °C
Minimale verwerkingstemperatuur-10 °C
Luchtdichtheid (Q1000-waarde in m3/mh)≤ 0.25
Houdbaarheidonbeperkt

Download handleiding››

SIGA Sicrall 60 tape

SIGA Sicrall 60 is een high-performance enkelzijdige tape die erg geschikt is voor het luchtdicht afplakken van folies aan de binnenzijde van van het gebouw. Ook naden van houten plaatmaterialen (zoals OSB, spaanplaat en multiplex) kunnen snel, makkelijk en betrouwbaar worden afgeplakt om deze luchtdicht te maken.

Toepasbaar op de volgende ondergronden:

Toepasbaar i.c.m. de volgende dampremmende lagen en dampdicht lagen (folies):

Technische gegevens:

Lengte per rol40 m
Breedte60 mm
Gewicht0.5 kg per rol
Materiaalversterkt speciaal papier met PE coating
sd-waarde8 m
Temperatuursbestendigheid-40 °C tot 100 °C
Minimale verwerkingstemperatuur-10 °C
Luchtdichtheid (Q1000-waarde in m3/mh)≤ 0.25
Houdbaarheidonbeperkt

Download handleiding››

Tenmat Firefly brandkap FF130

De Tenmat Firefly FF130 brandkap wordt toegepast als brandwerende bescherming rond inbouwspots bij het open-blow isoleren van lofts met vlokken isolatie als cellulose. Ook is deze toepasbaar bij plafonds die van de bovenzijde bereikbaar zijn tijdens installatie van de brandkap. Denk hierbij aan een nog op te bouwen plafond of een systeemplafond die naderhand met vlokken isolatie worden geïsoleerd. De Tenmat brandkap is onder andere geschikt voor halogeen spots tot 50 Watt en kan temperaturen aan tot 1000 ºC. Installatie van de brandkap moet van bovenaf gebeuren en is niet door het gat van de spot te duwen zoals bij de FF130R . Zie hiervoor ook onderstaande video. Maten: 240 x 250 x 150 mm (l x b x h).

Bij het plaatsen van inbouw spots in een plafond met aan de bovenzijde een loft met  vlokken isolatie is een Tenmat brandkap een noodzakelijk product.

Voordelen van de Tenmat FF130 brandkap:

Website fabrikant: Tenmat

Tenmat Firefly brandkap FF130R

De Tenmat Firefly FF130R brandkap wordt toegepast in plafonds met cellulose-isolatie als brandwerende bescherming rond inbouwspots. De Tenmat brandkap is onder andere geschikt voor halogeen spots tot 50 Watt en kan temperaturen aan tot 1000 ºC. Ook is de brandkap zeer eenvoudig te installeren. Maat: 200×220 mm.

Bij het plaatsen van inbouw spots in een plafond met cellulose-isolatie is de Tenmat brandkap een noodzakelijk product.

Voordelen van de Tenmat FF130R brandkap:

Website fabrikant: Datasheet Tenmat

Tenmat Firefly brandkap FF135

De Tenmat Firefly FF135 brandkap wordt toegepast als brandwerende bescherming rond grotere inbouwspots, lampen of inbouw speakers bij met cellulose-isolatie geïsoleerde plafonds. De Tenmat brandkap is onder andere geschikt voor halogeen spots tot 50 Watt en kan temperaturen aan tot 1000 ºC. Installatie van de brandkap moet van bovenaf gebeuren en is niet door het gat van de spot te duwen zoals bij de FF130R. De brandkap kan bijvoorbeeld ook in een systeemplafond worden toegepast waarop isolatie wordt aangebracht. Maten: 430 x 430 x 273 mm (l x b x h).

Bij het plaatsen van grotere inbouw spots of speakers in een plafond met vlokken isolatie is een Tenmat brandkap een noodzakelijk product.

Voordelen van de Tenmat FF135 brandkap:

 

Website fabrikant: Tenmat