Bouwvaksluiting van 1 aug t/m 25 augustus. Wij versturen uw order na de 25ste. I.v.m. de drukte zijn wij op dit moment niet in staat om nieuwe projecten in behandeling te nemen. Materialen bestellen (webshop) is wel mogelijk. Onze excuses voor het ongemak.

x

MüPro Phonex ankers (geluidsontkoppelende pluggen)

MüPro Phonex ankers zijn toepasbaar als geluidsontkoppelende verankering in beton, natuursteen, volle steen, kalkzandsteen, gatsteen en hout. Deze ontkoppelingspluggen worden gebruikt voor het trillingsvrij ophangen en monteren van bijvoorbeeld bouwdelen, maar ook apparaten zoals verwarmingstoestellen of speakers. Het geluidsontkoppelende vermogen van deze pluggen reduceert de mogelijke geluidsoverlast die veroorzaakt wordt door het doorgeven van trillingen aan de muur of het plafond. De pluggen zijn leverbaar in verschillende maten, prijs per stuk.

Voordelen:

Datasheet››

Pro Clima DB  dampremmende folie

Pro Clima DB dampremmende folie is een ecologische gewapende damprem- en luchtdichtingsbaan uit bouwpapier, bij isolatie tussen de kepers, met vochtvariabele sd / μd-waarde. Dit product is toepasbaar als damprem- en luchtdichtingsbaan in dak, muur, plafond en vloer. Daarnaast is DB PLUS geschikt voor constructies met vezelisolatie zoals cellulose-isolatie.

Voordelen:

Technische specificaties:

Baan:bouwpapier, verlijmd PE
Wapening:glasvezelvlies
Dikte:0,23 ±0,1 mm
sd / μd-waarde gemiddeld/ vochtvariabel:2,3 ±0,25 m / 0,6 – 4 m
Oppervlaktegewicht:190 ±10 g/m2
Temperatuurbestendigheid:duurzaam tot 40 °C
Max. trekkracht in de lengte/ dwars:550 N/5 cm / 420 N/5 cm

 

Website fabrikant ››

Datasheet ››

Pro Clima KAFLEX mono kabelmanchetten (5 stuks)

Pro Clima KAFLEX mono: dichtingsmanchetten uit robuust en zeer flexibel EPDM. Optimaal geschikt voor de snelle en duurzame doorvoer van kabels door de luchtafdichtingslaag. Gebruik ook voor buiten, bv. voor onderdaken of renovatiedampremmen. Overkleef daartoe de lichtblauwe papierdrager van de zelfklevende manchetten met de waterbestendige kleefband TESCON No.1 of TESCON VANA.

Voordelen:

Technische specificaties:

Materiaal:speciaal vlies uit PP met EPDM
Afdeklaag:gesiliconiseerd papier
Lijm:waterbestendige SOLID-Lijm
Opslag:koel en droog
Temperatuurbestendigheid:langdurig -40 °C tot 120 °C
Verwerkingstemperatuur:vanaf -10 °C

Website fabricant ››

Datasheet››